X, Twitch'e rakip oluyor - Elon Musk Diablo 4 Oynayacak - Oyun Haberleri - eTail Blog
Arka planda Elon Musk'ın gençliği, önde başlık ve eTail logosu

Oyun dünyası sürprizlere pek yabancı eğil, ancak teknoloji dünyasının en büyük ismi Elon Musk'un bu dünyaya girmesi kesinlikle dikkat çekici bir haber. Elektrikli araçlar ve uzay keşifindeki çığır açan yenilikleriyle tanınan Musk, şimdi ise video oyunlarının karanlık ve tehditkar evreni Diablo 4'e adım atıyor. Musk, son zamanlarda X (eski Twitter) hesabı üzerinden yaptığı ilginç bir duyuru ile oyun topluluğunu heyecanlandırdı.

Musk'ın Oyun Macerası

11:00 p.m. CT olarak planlanan tarihte Elon Musk, X'in canlı yayın yeteneklerini sadece becerilerini test sürüşüne çıkartacağını ima etti. Bu girişimin amacı X'in canlı yayın kapasitesini değerlendirmekti, ancak hızla oyun tutkunlarının dikkatini çekti.

Musk'ın yaptığı duyuruda "İnsanlar benden video oyunlarında oynarken canlı yayın yapmamı istediler." dedi. Bunun sonucunda ise olağanüstü bir zorluğu üstlenmeye karar verdi - Diablo 4'te Tier 99 Kabus Zindanı'nda bir hız koşusu. Musk daha önce oyunla ilgilendiğini söylemiş ve karakterinin oyun içi adını bile açıklamıştı, ancak profesyonel bir oyuncu olduğunu hiç iddia etmedi.

Gerçekçi Beklentiler

Elon Musk, oyun becerileri konusunda gerçekçi bir bakış açısına sahip. İzleyicilerden "beklentilerini düşük tutmalarını" istedi. Diablo 4'ün oyunculara sunduğu zorluklar göz önüne alındığında bu uyarı oldukça anlaşılabilir. Bununla birlikte Musk, karakter istatistiklerini büyük ölçüde artırabilen ve özel yetenekler sunabilen güçlü taşlar olan habis kalplerini kullanmadan bu mücadeleyi bitirmekte kararlı.

Gecikmiş Memnuniyet

Musk'ın oyun canlı yayınına yönelik ilk atılımının ardından etkinlik planlandığı gibi ilerlemedi. X CEO'su, işle ilgili yoğunluk nedeniyle başlangıçta 27 Eylül olarak belirlenen canlı yayını ertelemek zorunda kaldı. Daha sonra ise ertesi güne erteleyeceğini duyurdu. Bu gelişme, takipçileri ve oyun topluluğu arasındaki heyecanı etkilemedi.

Hype Artıyor

Elon Musk'ın yaklaşan Diablo 4 canlı yayınını bildiren X gönderisi büyük ilgi gördü; 11.3 milyon görüntüleme, 55,000 beğeni ve neredeyse 6,000 paylaşım aldı. Bu tepki oyun topluluğunun Musk'ın oyun dünyasına girişini görmek için gerçekten meraklı olduğunu ve sabırsızlandığını gösteriyor.

Netflix, Drop 01 Etkinliğinde Devil May Cry ve Lara Croft Anime Serilerini Duyurdu
Bunların yanı sıra Scott Pilgrim ve Captain Laserhawk için de yeni seriler duyuruldu....
Xbox Game Pass Ekim Ayı Oyunları Açıklandı!
Sisteme birçok yeni oyun dahil olurken ayrılacak oyunlar da bulunuyor....