Netflix, Drop 01 Etkinliğinde Devil May Cry ve Lara Croft Anime Serilerini Duyurdu - Oyun Haberleri - eTail Blog
Netflix'in Drop 01 Etkinliğine ait kapak görseli

Netflix'in gerçekleştirdiği 'Netflix Drop 01' etkinliği, animasyon ve video oyunu hayranları olaark ekranlarımızı gelecek aylarda ve yıllarda süsleyecek heyecan verici projelerin duyurulduğu bir şölen oldu. En dikkat çekenler arasında popüler video oyunu serileri Devil May Cry ve Tomb Raider'ın uyarlamaları ile büyüleyici diziler Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix ve Scott Pilgrim Takes Off yer aldı.

Devil May Cry (2024)

Devil May Cry anime serisi, Capcom, Studio Mir ve Adi Shankar işbirliğiyle 2024 yılında çıkış yapacak. Detaylar henüz sınırlı olsa da fanların heyecanını alevlendiren bir teaser fragmanı sunuldu.

god-of-war-figurine

Devil May Cry HD Collection

₺ 1.044,19

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft (2024)

Netflix, efsanevi karakter Lara Croft'u merkezine alan yeni bir dizi geliştirildiğini resmi olarak duyurdu. Teaser fragmanı karakterin efsanevi maceralarına yeni bir bakış sunmayı vaat etmesiyle hayranların heyecanını canlandırdı.

god-of-war-figurine

Tomb Raider Collection

₺ 5.917,06

Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix (October 19th, 2023)

Benzersiz bir cyberpunk deneyimi arayanlar için Captain Laserhawk oldukça etkileyici bir dizi olacak. Far Cry 3: Blood Dragon'dan ilham alarak oluşturulan bu dizi, Ubisoft ve Adi Shankar işbirliğiyle ekranlara taşınacak ve 19 Ekim'de Netflix'te yerini alarak lazerlerin, video oyunlarının ve ilginç karakterlerin harmanını bizlere sunacak.

Scott Pilgrim Takes Off (November 17th, 2023)

Bryan Lee O'Malley'in sevilen serisine dayanan Scott Pilgrim Takes Off, Scott Pilgrim'ın Ramona Flowers'ın kalbini kazanma çabasını anlatıyor ve bunun için yedi kötü eski sevgiliyi yenmesini konu alıyor. Tüm orijinal kadronun geri döndüğü bu dizi, 17 Kasım 2023'te yayınlanacak.

'Netflix Drop 01' etkinliğinde sunulan bu line-up, başarılı Castlevania serisini akıllara getirerek üst düzey animasyon içeriğine olan beklentileri yükseltti. Netflix, video oyunu uyarlamalarına ve çeşitli animasyon dizilerine yatırım yapmaya devam ederek geniş bir izleyici tabanı oluşturmayı hedefliyor.

Xbox Game Pass Eylül Ayı Oyunları Açıklandı
Eylül ayı Xbox Game Pass oyunlarını sizler için bir araya getirdik!...
Netflix, Drop 01 Etkinliğinde Devil May Cry ve Lara Croft Anime Serilerini Duyurdu
Bunların yanı sıra Scott Pilgrim ve Captain Laserhawk için de yeni seriler duyuruldu....