Valorant Points Nedir? VP Ne Demek? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Valorant Points Nedir?

Valorant Points Nedir? VP Ne Demek?

Valorant Points, Riot Games stüdyosu tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen Valorant oyununda kullanılmakta olan oyun içi para birimidir.

 

Valorant Points Ne İşe Yarar?

Valorant Points oyun içerisindeki mağazada alışveriş yapmakta kullanılır. Valorant Points’in kullanıldığı alanlar şöyledir:

 

  • Silahlarınıza yeni görseller alabilirsiniz ve saf halindeki görüntüsünü değiştirebilirsiniz.
  • Silahlarınızın yanına “Silah Uğuru” denilen bir nesne takabilir ve sizi izleyen kişilere uğurunuzun gösterişini yapabilirsiniz.
  • Diğer bir para birimi tarzı olan Valorant Radiant’ı satın alabilirsiniz. Radiant ile silahlarınızın görsellerinin seviyelerini artırabilirsiniz. Silahlarınızın seviyesi arttıkça oyun içindeki animasyonları, efektleri ve ateş sesleri değişecektir. Bununla birlikte düşmanlarınız sizin tarafınızdan yok edildiğinde farklı ölüm animasyonları da göreceksiniz. 

 

Valorant Points Avantajları Nedir?

Valorant Points oyundaki karakterlerinize herhangi bir avantaj sağlamamaktadır. Ateş gücü, oyundaki can puanınız ya da silahın etkin atış hızı gibi ayarlar sabit olduğu için Valorant Point ile bunlar değiştirilememektedir. Oyuncunun bir yayıncı ya da içerik üreticisi olduğu düşünülürse birkaç avantaj sayılabilmektedir. Bu avantajlar şöyle sıranabilir:

 

  • Kozmetik olarak adlandırılan farklı görsellere sahip olmak, sizi izleyen kitlenin ilgisini çekebilecektir.
  • Yeni çıkan bir kozmetiği ya da silah uğuru gibi bir özelliği sizin tanıtmanız, izleyicilerinizin artışına sebep olacaktır.
  • Belirli bir silah uğuru ya da kozmetik sizin sembolünüz haline gelebilir.

 

Valorant Points Nasıl Alınır?

Valorant oyununda kullanılmakta olan Valorant Points, oyun içerisinden alınabilmektedir. Mağaza kısmında VP puanı ile satın alınan herhangi bir eşyaya dokunulduğu zaman, gerekli bakiyenin mevcut olmadığı söylenir ve VP satın alma kısmına yönlendirilir. Buradan kredi kartı, telefon ya da diğer ödeme yöntemleri ile VP satın alınabilir. Oyun içerisinde VP alınabilecek ayrı bir bölüm de mevcuttur. Buradan alınacak VP miktarı seçildiği takdirde, oyun yine ödeme penceresine yönlendirilecektir.

 

Valorant Points Nerelerden Alınabilir?

Valorant Points oyun içi mağaza haricinde farklı yöntemlerle de alınabilir. Bunlardan birisi Migros, A101, ŞOK ve CarrefourSA gibi büyük zincir marketlerdir. En kolay ve güvenilir yöntemlerden bir diğeri de eTail adresinden satın almaktır.

 

Valorant Points Fiyatları Nelerdir?

Valorant oyunu içerisinde kullanılmakta olan Valorant Points oyun içi para birimi, miktarına göre fiyatlandırılmaktadır. Valorant Points fiyatları şu şekildedir:

 

Valorant - 295 VP - 16,15 ₺ 

Valorant - 575 VP - 31,45 ₺ 

Valorant - 1200 VP - 63,75 ₺ 

Valorant - 2480 VP - 127,50 ₺ 

Valorant - 4375 VP - 221,00 ₺ 

Valorant - 6300 VP - 314,50 ₺ 

Valorant Points satın almak için tıklayın! 

 

Valorant Points Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Valorant Points, başka platformlar üzerinden satılabilir. Eğer Valorant Points satın alınırken kredi kartı, banka kartı ve benzeri bir ödeme yöntemi kullanılıyorsa dikkat edilmesi gereken belirli kurallar vardır. Bunları şöyle sıralayabiliriz:

 

  • VP satın alınacak sitenin güvenilir olması önemlidir. Güvenilir olmayan bir site üzerinden yapılan satışlar, hesap çalınması ya da para kaybı gibi sorunlar teşkil edebilir.
  • Alınacak VP ihtiyacı karşılayacak nitelikte olmalıdır. Kullanacağınızdan daha az ya da daha fazla VP almanız sizi zarara sokabilir.
  • Valorant Points kredi kartı ile satın alınacaksa, mutlaka sanal kart işlemi yapılmalıdır. İnternet bankacılığından kredi kartının sanal kartı oluşturulmalı, ona belirli bir limit tanınmalı ve alışveriş yaparken o kart kullanılmalıdır. Bu sayede kredi kartı dolandırıcılığının da önüne geçilmiş olunur.
  • Valorant Points oyun harici bir yerden satın alınacaksa fiyatlara dikkat edilmelidir. eTail.com.tr gibi daha indirimli ve uygun yerler tercih edilmelidir.

 

Valorant Points Almak için Yaş Sınırı Var mıdır?

Valorant Points’i 15 yaş üzerindeki her oyuncu alabilir ve kullanabilir. Kredi kartı kullanımı buna dahil değildir. Kredi kartı ile alınacak ürünler için 18 yaşını geçme zorunluluğu vardır.

 

Valorant Points Oyunda Öne Geçmeyi Sağlar mı?

Valorant Points kullanan oyuncular sadece görsel olarak rakiplerinin önüne geçebilir. Görsel olarak onlardan daha büyük bir ilgi çekecek hale geleceklerdir.

 

Valorant Points Nasıl Kullanılır?

eTail.com.tr yolu ile satın aldığınız Valorant Points paketlerini, birkaç adımda hesabınıza ekleyebilir ve dilediğinizce kullanabilirsiniz. Valorant Points’i hesabınıza eklemek için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir:

 

  1. eTail üzerinden Valorant Points satın alınır.
  2. Site üzerinden verilen kod bir yere not edilir.
  3. Valorant oyununa girilir. 
  4. Mağaza kısmından Valorant Points kısmına geçilir.
  5. Riot Pin ve Kodlar kısmına girilir.
  6. Gelen kutucuğa eTail.com.tr üzerinden alınan kod yazılır ve aktifleştirilir.

 

Valorant Points ile Neler Alınabilir?

Valorant Points ile oyunda bulunan kozmetik eşyaları satın alabilirsiniz. Valorant oyununda VP ile satın alabileceğiniz ürünler şu şekildedir:

 

  • Silah Kaplamaları (skinleri),
  • Silah animasyon ve kaplama geliştirmeleri,
  • Silahların üzerine eklenen “Silah Uğuru” eklentileri,
  • Profil görselleri ve oyun içi kullanılacak görseller
 
Minecoin Nedir? (2023)
Minecoin, Minecraft oyunu içerisinde bulunan para birimidir. Bu para birimi oyunda bulunan Minecraft pazarından çeşitli ürünlerin alınması için kullan...
Savaş Oyunları Nedir?
İçerisinde savaşı konu alan, heyecana ve adrenaline yer veren oyunlara savaş oyunları denir....