Valorant Güncelleme - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Güncelleme

Valorant Güncelleme

Valorant, Riot Games tarafından 2 Haziran 2020 tarihinde yayınlanan bir video oyunudur. Birinci şahıs nişancı türünde bir oyun olan Valorant, yayınlandığı günden itibaren dünya genelinde büyük bir popülariteye sahip olmuş, video oyun sektörü içerisindeki yerini almıştır. Counter Strike ve Overwatch gibi oyunlara benzetilen Valorant, gün geçtikçe kendini geliştiren bir oyundur.

Henüz yeni sayılabilecek bir oyun olan Valorant, sıklıkla güncelleme almaktadır. Bu güncellemelerin amacı, oyuncuların oyun deneyim kalitesini yükseltmek ve oyun içerisinde oluşabilecek hataları önlemektir. Ayrıca bu güncelleme ve yamalarla birlikte oyuna pek çok farklı özellik de dahil olur.

Ejder Ateşi Vandal almak ister misin? Ya da Prime Vandal almak ister misin? En uygun fiyatlarla eTail üzerinden Valorant Vp Satın Al ve istediğin skinlere bugün sahip ol!

Valorant Güncelleme Nedir?

Valorant, yayınlandığı günden beri dünya genelinde binlerce oyun sever tarafından heyecanla oynanmaktadır. Oyunun yayıncı ve geliştiricisi olan Riot Games ise, oyunu deneyimleyen oyuncuların geri dönütlerini dikkate alarak çeşitli güncellemeler ve yamalar sunar. Bu güncellemeler, temelde oyun ile alakalı sorunları çözmek, oyuncuların daha kaliteli bir oyun deneyimi yaşamasını sağlamak üzerinedir.

Valorant güncellemeleri, oyun içindeki özellikler, karakterler ya da silahlarla alakalı olabileceği gibi, gizlilik politikası ya da hizmet şartlarıyla ilgili de olabilir. Bu güncellemelerden haberdar olmak adına, oyunun resmi internet sitesi üzerinden gerekli bilgileri edinmek mümkündür.

Valorant Güncelleme Nasıl Yapılır?

Valorant güncellemeleri, oyun üzerinden gelir. Oyuna giriş yapıldığında gelen güncellemeleri görmek ve güncelleme yapmak mümkün olacaktır. Giriş ekranında güncelleme bildirimi gelmediği takdirde, Valorant internet sitesi aracılığıyla da güncellemeyi başlatmak ve yamayı indirmek mümkündür.

Valorant’a girdiğiniz zaman, ekran üzerinden karşınıza gelen oyun güncelleme butonuna tıklayarak güncellemeyi kolayca başlatabilirsiniz. Yeni güncelleme için minimum sistem gereksinimlerine sahipseniz, güncelleme bilgisayarınıza inecektir. Böylece yeni güncelleme ile gelen özelliklerden faydalanmak mümkün olacaktır.

Valorant güncelleme yapılırken, bazı hatalar meydana gelebilir. Bunların çözümü ile alakalı bilgi almak ve bu hataları ortadan kaldırmak için Valorant internet sitesini ziyaret etmek ve hata kodları ile alakalı bilgi almak yeterli olacaktır.

Valorant 3.12 Güncelleme Resmi

Valorant Son Yama Notları

Valorant için gelen son yama 3.12 yamasıdır. Oldukça sık bir şekilde güncelleme yaparak oyunun eksiklerini tamamlamaya çalışan Valorant geliştiricileri, 3.12 yamasını 07.12.2021 tarihinde kullanıcılara sunmuştur. Bu yama ile oyunculara sunulan en önemli özellik, ajana özel ses atama seçeneği. Ayarlar sekmesine gidip kontroller ve eylemler butonlarına sırayla tıklayarak ajana özel ses atama özelliğinden yararlanabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, ajan seçme ekranında raporlama özelliği de bu yama ile oyunculara sunulan özellikler arasında. Oyun öncesi ekranda kullanıcılar, kendilerine rahatsızlık veren kullanıcıları raporlayabilecek. Bunun yanında olumlu davranışlar için de dost ateşi tespiti özelliği gelmiş durumda. Ayrıca oyun, bu güncelleme ile birlikte takım arkadaşlarına büyük zararlar veren kullanıcıları tespit edeceğini bildirmiş.

Geniş oyuncu kartları da bu yama ile beraber geri dönmüş. Yükleme ekranı ve ölüm sancaklarında görünen geniş oyuncu kartları tekrar kullanılabilir olacak. Ayrıca, Unreal Engine 4.26 ve 4.27 sürümlerindeki Slate/UI alanları için hata gidermeler de bu yama ile düzeltilmiş olarak görünüyor.

Valorant Son Güncelleme Kaç GB?

Valorant, oyuncuları yormamak ya da çok fazla özelliği aynı yama üzerinden getirerek oyuncuların çok fazla zaman harcamasına sebep olmamak adına, güncellemeleri mümkün olduğu kadar sık yapmaya çalışıyor. Örneğin, son yama olan 3.12 yaması, “yılbaşında ailenizle daha fazla vakit geçirebilmeniz için hafif bir güncelleme yaptık.” notuyla paylaşılmış.

Son güncelleme için bakıldığında, oldukça küçük boyutta bir güncelleme olduğunu görülüyor. Böylece teknolojik olarak kimseyi yormadan hataları düzeltmenin hedeflendiğini söylemek de mümkün. Bir önceki yama ile çok büyük farklar koymadan oyunun küçük ve sık güncellemelerle iyileştirilmeye çalıştığını söylemek mümkün.

 

Pubg İmza Sözleri
Pubg imza sözleri, oyuncuların rekabetçi ve iddialı şekilde rakiplerine gözdağı verebilmesi için kullandığı sözlerdir. Pubg imza sözleri aşamaları ya...
Pubg Hassasiyet Ayarları
Pubg Mobil için gerekli hassasiyet ayarlarını yapmanız için güzel bir rehber!...