The Lord of the Rings Gollum'un Hikâye Fragmanı Yayınlandı - Oyun Haberleri - eTail Blog

The Lord of the Rings Gollum", Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanan yakında çıkacak bir aksiyon-macera gizlilik oyunudur. Oyun Orta Dünya dünyasında geçiyor ve Gollum karakterine odaklanıyor, onun arka planını ve "Yüzüklerin Efendisi" üçlemesindeki olaylardan önceki yolculuğunu keşfediyor. Oyunda oyuncular, çeşitli ortamlarda gezinerek ve Gandalf ve Smeagol'ün büyükannesi gibi kitaplardan karakterlerle etkileşime girerek Gollum rolünü üstlenecekler.

Oyunun benzersiz özelliklerinden biri, Gollum'un bölünmüş kişiliğidir; oyuncu hem Smeagol hem de Gollum'un arzularını ve kişiliklerini yönetirken oyunda gezinmek zorundadır. Smeagol'ün daha nazik doğası alternatif yollara yol açabilirken, Gollum'un Yüzük arzusu daha şiddetli ve saldırgan eylemlere yol açabilir.

Gollum'un Yüzüğü geri alma arayışı ana odak noktası olacak şekilde, oyunun hikayesi kitaplardaki olaylarla paralel olarak gerçekleşecek. Bununla birlikte oyun, Orta Çağ dünyasına yeni bir bakış açısı sağlayan, kitaplarda görülmeyen yeni hikaye unsurları ve karakterler de içerecek.

"Yüzüklerin Efendisi: Gollum" 2019'dan beri geliştiriliyor ve PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve Nintendo Switch için 2022'de çıkması planlanıyor.

Hogwarts Legacy İçin İlk Yama Geldi
PC oyunları ve Konsol oyunları sevenlerin yeni favori oyunu Hogwarts Legacy için ilk yama geldi....
2023 Yılında Çıkacak Top 5 Oyun
Pc oyunlarında bu sene çıkacak olan oyunların en iyi 5 tanesini sizler için sıraladık....