2023 Yılında Çıkacak Top 5 Oyun - Oyun Haberleri - eTail Blog
2023 Yılında Çıkacak Top 5 Oyun

Pc oyunlarında bu sene çıkacak olan oyunların en iyi 5 tanesini sizler için sıraladık, gelin sırayla bu oyunlara bir göz atalım.

Dead Island 2

28 Nisan’da bizlerle olacak olan oyun, üç ayrı stüdyo ve 8 yıllık geliştirilme sürecinin sonunda Dead Island 2 en sonunda bu yıl gün ışığına çıkacak. Geçen yılın sonunda paylaşılan oynanış görüntülerini düşününce inanması zor ama oyun 28 Nisan'da gerçekten oyuncularla buluşacak. Videolara bakacak olursak Dead Island 2, yaşayan ölüleri kesip, biçip, ezip, püre yapmak için size sayısız kanlı ve vahşi yöntem sunacak.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo, Tears of the Kingdom'a ait çok fazla şey göstermeyerek dikkatli davranıyor; belki de Breath of the Wild'ı bu kadar özel yapan şeyi yine korumak istiyorlar. Nintendo'nun şimdiye kadar gösterdiği tek şey, Link'in Hyrule'un toprakları ve üstündeki geniş göklerini keşfettiği seyahat sistemi.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Rocksteady kusursuz Batman Arkham üçlemesi ile endüstrinin lider aksiyon oyun geliştiricilerinden olduğunu kanıtlamıştı. Şimdi, 8 yılın ardından takım Suicide Squad: Kill the Justice League ile geri dönüyor. DC'nin dört süper kötüsünden birini oynuyoruz: Deadshot, Captain Boomerang, King Shark, ya da Harley Quinn. Tek başına ya da üç kişi ile beraber oynayabileceğiniz yapımda, Metropolis kentinde Batman gibi DC kahramanlarının yozlaşmış versiyonları ile kapışacaksınız.

Street Fighter 6

Street Fighter 6, 2016'den beri serinin çıkacak tek oyunu ve World Tour modu için dövüş stilinde ustalaştırabileceğiniz bir karakter için özel karakter yaratım sistemi ile geliyor. Ken, Ryu ve Chun-Li'nin yanında Jamie ve Kimberly gibi yeni karakterlerin dahil olduğu 18 dövüşçü ile çıkacak oyun.

Diablo 4

Blizzard’ın efsanevi aksiyon RPG serisi 2023 yılında Diablo 4 ile geri dönüyor, hem de ilk kez açık dünya olarak. Diablo 4 serinin karanlık kökenlerine büyük kötü Lilith'in etrafıda şekillenen bir hikaye ile dönüyor. Eski oyun yönetmeni Luis Barriga oyunu, gotik, orta çağa ait ve "umuttan yoksun, şeytanlar tarafından kuşatılmış, kasvetli ve paramparça bir cehennem manzarası" olarak tanımlıyor.

The Lord of the Rings Gollum'un Hikâye Fragmanı Yayınlandı
The Lord of the Rings Gollum'un Hikâye Fragmanı bizlerle paylaşıldı ve sevenleri için serinin oyun haberleri gelmeye başladı....
Steam Bahar İndirimleri Başladı
Pc oyunlarında Steam’i bilmeyen yoktur. Steam indirim takvimindeki bahar indirimleri resmi olarak başladı....