Struggling Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Struggling Nedir?

Struggling oyunu platform oyunu veya bulmaca oyunu olarak bilinir. Aynı zamanda bağımsız video oyunu, party oyunu ve strateji video oyunu gibi farklı türlere de girmektedir. Oyuncular Struggling oyununda bir laboratuvardan kaçan Siyam canavar ikizlerini kontrol ederler ve oyundaki her kardeşin kolu birbirinden bağımsız bir şekilde kontrol edilebilir. Silahlar birbirinden bağımsız olarak kontrol edilir ve oyuncular farklı hareketler yaparak tehlikeli atıklardan kurtulmaya çalışırlar.

Oyuncular, Struggling oyunundaki her bir uzvun nasıl kontrol edileceğini zaman içerisinde öğrenirler. Farklı seviyeler ve durumlarda uzuvların nasıl kullanılacağına hâkim olmak gerekir. Başlangıçta Truva isimli karakteri kontrol etmek oldukça güçtür, zaman içerisinde hangi kolun nasıl hareket ettirileceği daha kolay anlaşılır hale gelir. Genellikle oyuncular iki kol ve bir kafa ile çok bir şey yapamayacaklarını düşünürler fakat bu düşünce oldukça yanlış bir düşüncedir. Oyuncu, hikâye boyunca ilerledikçe farklı mutasyon kilitlerini açar. Bu farklı mutasyonlar sayesinde ortaya pek çok yeni yetenek çıkmaktadır.

god-of-war-figurine

Struggling

₺ 259,94

Bu yapış yapış ve iğrenç dünyanın içinde hayatta kalmak için hemen Struggling Satın Al

Frontier Developments'ın diğer oyunlarını görmek için Frontier Developments Oyunları kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın! 

Struggling’in Yapımcısı Kimdir?

Struggling oyununun yapımcısı Chasing Rats Games şirketi ve yayımcısı ise Frontier Developments şirketidir. Frontier Developments şirketi 28 Ocak 1994 yılında Cambridge Science Park’ta kurulmuş bir şirkettir. Şirketin CEO’su David Braben ve önemli ve baştaki kişi olarak da David Gammon bilinir. Frontier Developments birçok oyunu bizlerle buluşturmuştur, bu oyunlar Elite, LostWinds, Planet Coaster, Jurassic World Evolution ve Planet Zoo’dur. Şirketin 31 Ağustos 2021 tarihi itibarı ile 680’den fazla çalışanının olduğu söylenmektedir.

Struggling Oyun İçi Görsel

Struggling Kaç Yılında Piyasaya Çıkmıştır?

Struggling oyunu PlayStation 4, Microsoft Windows, Nintendo Switch ve Xbox One platformları için uygundur. Struggling oyununun ilk piyasaya sürülme tarihi 27 Ağustos 2020’dir. Metacritic 'ten 100 üzerinden 65 puan almayı başarmıştır. Oldukça eğlenceli bir parkur oyunudur.

Struggling Ücretli Midir?

Struggling oyunu eTail platformu üzerinden oynanabilen ücretli bir oyundur. Struggling oyununun ek bir içeriği bulunmaktadır ve bu içeriğin Struggling Soundtrack'ları ile bizlere sunumaktadır.

Struggling Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygundur?

Struggling oyunu herhangi bir şekilde şiddet veya kan içermez. Bu oyun tamamen eğlence amacı ile yaratılmış bir parkur oyunudur. Bu oyunun çok fazla zararlı yanı bulunmadığı için oyuna herhangi bir yaş sınırlaması getirilmemiştir.

Struggling Nasıl İndirilir?

Struggling oyununu indirmek oldukça kolaydır. Bu oyunu indirebilmek için Steam hesabına sahip olunması gerekir. Aşağıdaki yönergeleri takip ederek Struggling oyunu indirilebilir.

  • eTail platformundaki arama kısmına ‘’Struggling" yazılır.
  • Daha sonra açılan sayfadan oyun satın alınır.
  • Satın alınan oyunun dijital oyun kodu steam uygulamasındaki kütüphane kısmına girilir.
  • Kütüphane kısmından eklenen Struggling oyunu bulunur ve daha sonra buradaki ‘’Yükle’’ seçeneğine basılır.
  • Böylece oyun bilgisayara otomatik olarak indirilir ve kurulur.

Struggling Oyun İçi Görsel

Struggling İçin Sistem Gereksinimleri Nedir?

Struggling oyununu oynayabilmek için gerekli sistem gereksinimleri aşağıda liste halinde verilmiştir.

Minimum Sistem Gereksinimleri: 

İşletim Sistemi: 64 – bit Windows 7 + SP1

İşlemci: Intel Core 2 Q6600 AMD A6 3620

Bellek: 4 GB RAM

Gerekli boş disk alanı: Nvidia GT 340 AMD Radeon HG 7640 Intel HD 4400

Ekran kartı: Nvidia GT 340 AMD Radeon HG 7640 Intel HD 4400

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

64- bit işlemci ve işletim sistemi gerekir.

İşletim Sistemi: 64 – bit Windows 7 + SP1

İşlemci: Intel Core 2 Q6600 AMD A6 3620

Bellek: 4 GB RAM

Gerekli boş disk alanı: Nvidia GT 340 AMD Radeon HG 7640 Intel HD 4400

Ekran kartı: Nvidia GT 340 AMD Radeon HG 7640 Intel HD 4400

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Struggling Nasıl Oynanır?

Struggling oyununun oynanış biçimi farklı platformlara göre değişiklik gösterir. Oyun içerisindeki kollar birbirinden bağımsız bir şekilde hareket eder. Bu kolları kontrol etmeyi öğrenmek biraz zaman alabilir. Kolları doğru biçimde kontrol ederek zehirli atıklardan kaçılmalı ve parkurlar tamamlanarak ileri seviyedeki bölümlere geçiş yapılmalıdır.

Struggling Oyun İçi Görsel

Struggling Oyununun Konusu Nedir?

Struggling oyununun konusu, insanlık tarafından karanlık diyarlara atılan değişik varlıklar üzerine kurulmuştur. Umutları, dünyadaki gelişimini daha ayrıntılı hale getiren bir kehanete dayanmaktadır. Bu değişik varlıklar ya yeraltında kalıyor ya da deneylerle sınırlı olarak bizlere bildiriliyor. Bu yapılan deneylerden biri de Troy olarak isimlendirilmiş. Yapışık bir doğum sonucu ortaya çıkan farklı canavarlar. Oyunun belirli bir kısmında geliştiriciler, oyuncuları belli bir yere kadar oyuncuyu yanında taşıyan bir senaryo oluşturmuşlar.

Struggling Oyununa Benzer Diğer Oyunlar Nelerdir?

Struggling oyunu bir platform oyunudur. Tamamen eğlence amacı ile yaratılmış bir macera oyunu olarak da bilinir. Bu oyuna benzer bazı diğer oyunlar aşağıda liste halinde verilmiştir.

  • Stikbold! A Dodge Adventure
  • Nowhere Prophet
  • PICO PARK
  • KeyWe
  • Getting Over It
  • Planet Coaster
  • Turbo Overkill
  • Overcooked 2

 

Metaverse ve Oyunlar (Metaverse oyunları 2023)
Metaverse Nedir? Oyunlar ve Blockchain arasındaki bağlantı ne anlama gelir? Detaylı bir Sanal Gerçeklik yazısı!...
RollerCoaster Tycoon 3 Nedir?
RollerCoaster Tycoon 3 oyunu tek oyunculu olarak oynanabilen bir park inşa simülasyonu oyunudur....