Steam Cüzdan Kodu Nedir? (2023) - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Steam Cüzdan Kodu Nedir?

Steam cüzdan kodu, Steam üzerinde oyun, eşya ya da herhangi bir öğeyi satın alabilmek için kullanabileceğiniz kredilere verilen addır.

Steam cüzdan kodu, çoğunlukla Steam üzerinden doğrudan bir oyunu satın alamayanların tercih ettiği, kolay bir yoldur. Öte yandan, hediye ya da çekiliş yapmak için de oldukça idealdir. Steam bakiyesini bir kod olarak teslim alırsınız ve Steam’e giriş yaparak cüzdan bakiyenize işlenmesini sağlarsınız.

 

Steam Cüzdan Kodu Fiyatları Nelerdir?

Genellikle, cüzdan kodu ve standart fiyatları arasında büyük bir fark yoktur.

Buradan Steam Cüzdan Kodu Satın Al ve Steam dünyasına adım at! 

Steam Cüzdan Kodu Kaç Hanelidir?

Orijinal Steam cüzdan kodu 15 haneden oluşmaktadır ve 11111-22222-33333 şeklinde bir dizilime sahiptir.

Steam Cüzdan Kodu Nasıl Kullanılır?

Satın aldığınız Steam cüzdan kodunu kullanabilmek için, Steam uygulamasına giriş yapmalısınız. Steam uygulamasında “Bir Steam Cüzdan Kodu ya da Hediye Kartı Kullan” butonuna tıklamalı ve kodu girmelisiniz.

Steam Cüzdan Kodu Nereye Yazılmalıdır?

 

Steam cüzdan kodu, Steam uygulamasına giriş yaptıktan sonra sağ üst köşedeki kullanıcı adınıza ve ardından “Cüzdanımı görüntüle” butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfaya yazılmalıdır.

steam cuzdan kodu satın al

“Steam cüzdanınıza para ekleyin” sayfasına ulaştıktan sonra, sağ bölümdeki “Bir Steam Cüzdan Kodu ya da Hediye Kartı Kullan” butonuna tıklamalı ve bir sonraki sayfaya ulaşmalısınız.

steam cuzdan kodu etkinlestirme

Yukarıdaki ekran görüntüsündeki sayfaya ulaştıktan sonra, kırmızı alanın içerisindeki boşluğa kodunuzu girin ve devam et butonuna tıklayın.

Eğer sorunsuz bir şekilde kodunuzu girdiyseniz, onay ekranı karşılayacak ve bakiyeniz yenilenecektir.

 

Steam Cüzdan Kodu Nereden Alınır?

Steam cüzdan kodlarını aşağıdaki yerlerden temin edebilirsiniz.

  • Market zincirleri

  • Kitapevleri

  • Dijital Kod Satış Siteleri

 

Steam Cüzdan Kodu Almak için Yaş Sınırı Var mıdır?

Steam cüzdan kodu almak için herhangi bir yaş sınırı yoktur. 18 yaşını doldurmamış ve kredi kartı sahibi olmayan biriyseniz, ön ödemeli kartlar ile güvenli bir şekilde ödeme yapabilir ve cüzdan kodunuzu alabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu İle Neler Alınabilir?

Steam cüzdan kodlarını, Steam üzerindeki her harcama için kullanabilirsiniz. Bunlar;

  • Yeni oyun satın almak,

  • Oyun hediye etmek,

  • Oyun içi eşya almak,

  • Steam pazarında alım/satım yapmaktır.

 

Steam Cüzdan Kodu Nakite Çevrilebilir mi?

Steam cüzdan kodu, doğrudan Steam üzerinden nakite çevrilemez. Lakin birisiyle anlaşarak ve/veya aracı siteler aracılığıyla bu işlemi gerçekleştirmek mümkün.

Elinizdeki bakiyeyi TL’ye çevirmek istiyorsanız, Steam’de yeni bir oyun satın alacak olan birine indirimli olarak oyunu alabilir ve banka hesabınıza ödeme yapmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle, cüzdan bakiyenizi TL’ye çevirmiş olacaksınız.

 

XBOX Nedir?
Xbox, Microsoft tarafından çıkartılan oyun konsolu ve video oyunu markasıdır. Xbox Marketplace, Xbox Live, Xbox Game Studios, Game Pass gibi hizmetler...
Roblox Nedir?
Roblox, Roblox Corporation tarafından 2006 yılında piyasaya sürülmüş bir çevrimiçi oyun ve oyun geliştirme platformudur. Roblox oynamak ücretsizdir an...