Sony'den Mobil Oyun Tarafına Hamle - Oyun Haberleri - eTail Blog
Sony'den Mobil Oyun Tarafına Hamle

Sony, PC oyunları tarafındaki başarısını, mobil oyun sektörüne yatırım yaparak bir kolunu daha güçlendirmeye hazır. Bu arada Sony’nin kim olduğunu bilmeyeniniz yoktur diye tahmin ediyoruz. Sony 1994 yılında piyasaya sürdüğü PlayStation konsoluyla oyun sektörüne adım attı ve o zamandan beri birçok başarılı oyun konsolu ve oyun geliştiricisi olarak yaşamına devam ediyor.

sony-mobile

Playstation serisi ve en son çıkardığı Playstation 5 ile de adını çokça duyurmayı başaran firma yaptığı yatırımlarla yavaş ve emin adımlarla mobil oyun alanına da girmeye başladı. Sony, bu sefer emin adımlarla ilerlediği mobil oyun tarafında bulunan bazı performans ve optimizasyon problemlerini çözmek adına patentler alıyor, mobil tabanlı oyun geliştiricisi Savage Game Studios’u satın alarak da bu alana resmen yöneldiğini bizlere gösterdi.

Sony’nin satın aldığı patent, yapılan eylemi yüksek hassasiyetle yürütmek için bir düzeltme değeri belirlenmesi gibi cihaz oyunları için işleme prosedürlerine odaklanacak. Bu teknolojinin mobil kontrollerin daha önce olduğundan çok daha sorunsuz çalışmasını sağlaması bekleniyor. Ayrıca dinamik oyunun yanı sıra patent, oyun durumunu depolamayı da daha rahat çözmeyi amaçlıyor.

Video Oyunlarındaki En İyi ve En Etkileyici Easter Egg'ler: Heyecan Verici Bir Hazine Avı!
Video oyunlarında bulunan en iyi ve en etkileyici Easter Egg'leri ortaya çıkarın ve heyecan verici bir hazine avına katılın....
Gotham Knights Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
WB Games tarafından geliştirilen Gotham Knights hakkında bilmeniz gereken tüm detayları sizler için derledik!...