Gotham Knights Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Arka Planda Batman serisi karakterleri ve önde Gotham Knights başlığı

Gotham Knights, DC evreninde geçen bir video oyunudur. Warner Bros. Games Montreal tarafından geliştirilen oyun, 2022 yılında piyasaya sürüldü ve Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için güncel olarak mevcut durumda.

Hikaye

Gotham Knights, Batman'in hikayesini değil, Batgirl, Nightwing ve Red Hood gibi diğer Gotham City süper kahramanlarını konu alıyor. Her kahramanın kendine özgü bir oynanış tarzı ve yetenekleri vardır. Örneğin, Batgirl, yakın dövüş becerilerine sahip bir suikastçıdır ve genellikle gizli kalırken Nightwing, hızlı ve çevik bir dövüşçüdür ve Red Hood, ateşli silahlarla donanmış bir saldırgan olarak tanınır.

Oynanış

Gotham Knights, tek kişilik veya iki kişilik bir oyuncu modunda oynanabilir. Oyuncular, Gotham City'deki suç çeteleriyle savaşırken hikaye tabanlı görevleri tamamlarlar. Oyun, açık dünya unsurları ve RPG özellikleri içerir. Oyuncular, karakterlerini seviye atlatarak ve yeni ekipmanlar ve yetenekler kazanarak geliştirebilirler.

Oynanabilir Karakterler

Sol üstte Gotham Knights logosu ve kameraya doğru zafer pozu veren Batman serisi karakterleri.

Oyun, her biri benzersiz yetenekleri ve oynanış tarzları olan dört oynaanbilir karakter içeriyor. Oyuncular karakterler arasında diledikleri zaman geçiş yapabiliyor ve bu sayede düşmanların güçlü ve zayıf yönlerine karşı stratejiler oluşturabiliyorlar.

  • Batgirl: Barbara Gordon, düşmanları alt etmek ve güvenlik sistemlerine sızmak için araçlarını kullanabilen becerikli bir hacker ve dövüş sanatçısıdır.
  • Nightwing: Dick Grayson, eski bir akrobat ve Batman'in ilk çırağıdır (ilk Robin). Dövüş sanatlarında uzmanlaşan Grayson, Escrima sopalarını kullanarak düşmanları alt edebilir.
  • Red Hood: Jason Todd, bir başka eski Robin'dir ve savunma sanatlarında uzmanlaşmıştır. Düşmanları alt etmek için silahlar ve patlayıcılar kullanır.
  • Robin: Tim Drake, üçüncü Robin olmasının yanı sıra dövüş sanatları ve dedektiflik konularında uzmanlaşmıştır. Şehir içinde gezinmek ve düşmanları alt etmek için çeşitli teçhizatlara sahiptir.

Düşmanlar

Oyun, Batman evreninden çeşitli düşmanları karşımıza çıkartıyor. Bu düşmanlar arasında Mr. Freeze, Baykuşlar Cemiyeti ve Penguen de bulunmakta. Her düşman kendine has özelliklere ve yeteneklere sahip, bu da oynanabilir karakterlerin çeşitli zorluklarla karşılaşacağı anlamına geliyor.

Çıkış Tarihi

Gotham Knights 21 Ekim 2022 oyuncularla birçok platform üzerinden buluşmuş durumda. Oyun, hem mevcut nesil hem de yeni nesil konsollarda mevcut. PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için optimize edilen oyun bu konsollarda 4K çözünürlük ve yüksek grafikler sunuyor.

god-of-war-figurine

Gotham Knights

₺ 499,00

₺ 99,80

god-of-war-figurine

Gotham Knights: Deluxe Edition

₺ 699,00

₺ 139,80

Sonuç

Gotham Knights, Batman hayranları için heyeca verici bir deneyim vaat ediyor. Farklı oynanış tarzlarına sahip çeştili karakterler ve açık dünya unsurları oyunu taze ve ilginç bir hale getiriyor. Eğer Batman serisini özlediyseniz, bu oyun sizi kesinlikle tatmin edecektir.

Sony'den Mobil Oyun Tarafına Hamle
Sony, PC oyunları tarafındaki başarısını, mobil oyun sektörüne yatırım yaparak bir kolunu daha güçlendirmeye hazır. ...
2023'ün En İyi Bulut Oyun Platformları: Sınırsız Oyun Keyfi
Donanım sınırlamlarına elveda deyin ve bulut oyun platformlarının yardımıyla yeni deneyimlere yelken açın!...