Sevgili ile Oynanacak Oyunlar - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Sevgili ile Oynanacak Oyunlar

Sevgili ile oynanacak oyunlar listesi, tek başına oyun oynamaktan sıkılmış ve özellikle pandemi dönemlerinde kız veya erkek arkadaşlarıyla birlikte daha eğlenceli vakit geçirmek isteyen oyuncular tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Günümüzde oyunlar daha çok bireysel eğlence, vakit geçirme veya arkadaşlarla birlikte online mücadelelere daha çok şahitlik etse de kimi zaman sevgiliyle birlikte de oyunlar oynanmak istenilebiliyor.

Bu anlamda özellikle erkeklerin kız arkadaşlarıyla FIFA ya da CS:GO gibi oyunları oynayabilmelerinin ihtimali oldukça düşük. Bu nedenle erkek veya kadınlar fark etmeksizin sevgiliyle daha eğlenceli ve basit oyunlara yönelebilmek mümkün.


Sevgiliyle oynanabilecek PC oyunları

Erkekler ve kadınların yani sevgililerin birlikte oynayabileceği çok sayıda oyun bulunuyor. Haliyle bu oyunlar da sık sık çiftler tarafından tercih ediliyor. İşte sevgiliyle oynanacak oyunlar listesi;

Sevgili ile Oynanacak Oyunlar da dahil olmak üzere yüzlerce oyun eTail'de! Şimdi hemen eTail üzerinden PC Oyunları Satın Al!

  • The Sims Serisi
  • Uno
  • Among Us
  • Tricky Towers
  • Fall Guys
  • Gang Beasts
  • Don’t Starve Together
  • Kafa Topu
  • Kelime Savaşı
  • Unravel 2

The Sims Serisi

The Sims Serisi

Sevgiliyle oynanacak oyunlar denildiğinde akla gelen ilk oyun, The Sims serisi oluyor elbette. Uzun süredir hayatımızda var olan bu oyun serisi sadece erkeklerin değil aynı zamanda kadınların da fazlasıyla ilgisini çekiyor. Sevgililerin gerek yan yana gerekse de online olarak birlikte oynayabilecekleri bu oyun bir simülasyon oyunu.

Oyuncuların tamamen özgür bir şekilde kendi dünyalarını yarattıkları bu oyunda karakterler, evler, işler, arkadaşlık ilişkileri ve hatta simülasyon sevgililerinizi dahi kontrol edebiliyorsunuz. Oyun simülasyonuna ilk adımı attığınızda dilerseniz sevgiliniz kendi karakterini yaratabilir, dilerseniz de ikiniz aynı karakteri yönlendirebilirsiniz. Daha sonrasında tabii ki para kazanma mücadelesi vermeniz gerekiyor. Ancak genellikle para hilesi kullanarak bu sorun çözülüyor.

Yok ben hile yapmam diyorsanız da ilk olarak kendinize ve sevgilinize bir iş bulun. Sonra bulduğunuz işten kazandığınız parayla da hayatınızı şekillendirin. Ayrı karakterleri yönetiyorsanız oyuna 1 ay boyunca yüklenin ve ay sonunda zengin olan bu oyunu kazansın. Sevgililer arasında tatlı bir rekabet yaratabilecek The Sims serisi sevgili ile oynanacak oyunlar listesinde ilk sırada yer alıyor.

Uno

Uno

Uno hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisini çekmeyi başaran nadir oyunlardan biri. Günlük hayatımızda daha çok kartlar eşliğinde oynadığımız bu oyunu dilersek online olarak da oynayabiliyoruz. Ücretsiz bir şekilde satın alabileceğimiz ve bilgisayarımıza kolaylıkla indirebileceğimiz Uno oyununu dilerseniz sevgilinizle oynayabilirsiniz. Minimum 2 kişi maksimum 4 kişiyle oynayabileceğiniz Uno oyununun online versiyonu da tıpkı normal hayatımızda oynadığımız Uno gibi. Yani hem kurallarda hem de kartlarda bir değişiklik bulunmuyor. Uno da sevgiliyle oynanacak oyunlar listesinde kendine yer buluyor.

Among Us

Among Us

Son dönemin en popüler oyunları arasında yer alan ve 7’den 70’e herkesin ilgisini çekmeyi başaran Among Us serisi kadınların da ilgisini çekmeyi başarıyor. Çeşitli görevlerin bulunduğu ve takım halinde bu görevlerin yapılması gerektiği bu oyunda siz de online olarak sevgilinizle bir mücadelenin içerisine girebilirsiniz. Sizleri farklı bir dünyaya getirecek olan bu oyunda bakalım kim katil olacak ve diğerlerini avlayacak! Bir imparatorun yer aldığı ve diğerlerinin masum olduğu bu oyunda olay suçluyu bulabilmek. Amgon Us da sevgili ile oynanacak oyunlar listesinde.

Tricky Towers

Tricky Towers

Tricky Towers daha çok tetrise benzeyen bir oyun. Göklerden inen tetris bloklarının uygun bir şekilde birbiri üstüne dizilmesi gerekiyor. Bununla birlikte ekranda yer alan blokların ekrandan temizlenmesi gibi görevler de Tricky Towers oyununda oyuncuların karşısına çıkabiliyor. Tricky Towers oyununda amaç; tetris bloklarıyla en sağlam kuleyi yapmak. Bunu yapan oyuncu oyunu kolaylıkla kazanabiliyor. Ayrıca online olan Tricky Towers oyununu sevgilinizle oynayabilmeniz ve eğlenceli vakit geçirmeniz oldukça mümkün. Bu sebeple Tricky Towers da sevgili ile oynanacak oyunlar listemizde bulunuyor.

Fall Guys

Fall Guys

Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Fall Guys inanılmaz bir maceraya yelken açmanıza olanak sağlıyor. Üst düzey bir görsel şölene sahip olan bu oyunda online olarak farklı rakiplerle mücadele ediyorsunuz. Kendi karakterinizi seçebiliyor veya çeşitli aksesuarlar ile süslendirebiliyorsunuz. Ardından çeşitli engellerin olduğu haritada sona ilk ulaşan olmaya çalışıyorsunuz. Tamamen online olarak oynanan bu oyunda 100’den fazla rakibiniz de oluyor. Ayrıca bu rakipler isterseniz arkadaşınız isterseniz de sevgiliniz olabilir. Son dönemlerin en eğlenceli oyunları arasında gösterilen ve oldukça popüler Fall Guys da sevgili ile oynanacak oyunlar listemizde kendine yer buluyor.

Gang Beasts

Gang Beasts

Hem heyecanlı hem eğlenceli hem de basit oynanabilecek bir oyun arıyorsanız Gang Beasts size sunabileceğimiz en iyi seçeneklerden biri. Oyunun amacı ve oyundaki görevler oldukça eğlenceli ki hem heyecanlanıyor hem de fazlasıyla eğleniyorsunuz. Oyunda asıl amaç rakibi tutup aşağıya fırlatmak. Rakipleri aşağıya fırlatarak hayatta kalmayı başaran son oyuncu olmaya çalışıyorsunuz ve başarırsanız oyunu kazanıyorsunuz. Oyunu dilerseniz sevgilinizle iki kişi dilerseniz de 8 kişiye kadar oynanabilirsiniz. Mekanik olarak fazlasıyla zorlayıcı olan Gang Beasts sevgiliyle oynanabilecek oyunlar arasında.

Don't Starve Together

Don’t Starve Together

Don’t Starve Together, en eğlenceli hayatta kalma oyunlarından biri. Eğlencesi, hikayesi ve görevleriyle ilginizi çekmeyi başaracak olan bu oyunu kısa süre içerisinde bitireceksiniz. Oyunda haritayı ve etrafınızı keşfetmek fazlasıyla önemli. Oyunda tabii ki en önemli amaç hayatta kalmak. Yolunuza çıkan her yemeği yemeye çalışmayın çünkü bu sefer canavarların yemeği olabilirsiniz. Bu oyunu da dilerseniz online dilerseniz tek ekran üstünden sevgilinizle oynayabilirsiniz. Oyunda bir takım halinde hareket etmeyi ve birlik olarak hayatta kalmaya çalışmayı unutmayın. Don’t Starve Together sevgili ile oynanacak oyunlar listesinde kendine yer buluyor.

Kafa Topu

Kafa Topu

Hiç eskimeyen, her dönemin en çok oynanan online oyunları arasında yer alan Kafa Topu serisi, popüler futbolcuları da bünyesinde bulundurarak fazlasıyla ilgi çekiyor. Dilerseniz kendi karakterinizi yaratabilir dilerseniz de bir futbolcuyu seçerek rakibinizle mücadele edebilirsiniz. Telefondan veya bilgisayardan oynayabileceğiniz bu oyunla daha eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca bu oyunda maç modlarını siz de belirleyebilirsiniz. Önemli olan rakibinden daha fazla gol atıp maçı kazanmak. Siz de sevgilinizle bu oyunu oynayabilir daha eğlenceli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.

Kelime Savaşı

Kelime Savaşı

Bir dönemin en popüler oyunlarından biri olan kelime savaşı, hemen hemen herkesin beğenerek oynadığı bir oyun. Kelime savaşı her şeyden önce bir bilmece oyunu. Cep telefonunuzdan online olarak oynayabileceğiniz bu oyunda öncelik olarak bilmece kategorisini tercih ediyor ve ardından çıkan sorular için kelime üretiyorsunuz. Her oyun için bir soru ve çok sayıda kelime cevabı bulunuyor. Bu nedenle oyun hem eğlenceli hem de rekabetçi bir hal alıyor. Siz de bu oyunu sevgilinizle oynayarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kelime savaşı da sevgiliyle oynanabilecek oyunlar listemizde kendine yer buluyor.

Unravel Two

Unravel Two

XBOX ve EA şirketinden tanıdığımız Unravel Two aynı anda tek ekranda iki oyuncuyla çeşitli maceralara atılmanıza olanak sağlıyor. Hem eğlenceli hem de gizemli olan bu oyun karakterleriyle de ilginizi çekmeyi başarıyor. Bu oyunda çeşitli bulmacaları çözerek yola devam etmeye çalışıyorsunuz. Unravel Two da sevgili ile oynanacak oyunlar listesinde.

Eşinizle birlikte oynamak için mükemmel bir video oyunu arıyorsanız seçenekler sınırsız. The Sims Serisi'nden Unravel Two'ya kadar çiftlerin birlikte keyifle oynayabilecekleri en iyi video oyunlarından bazılarını listeledik. Şimdi eTail'den PC Oyunlarını satın alabilir kalbinizin diğer yarısıyla birlikte eğlenceli bir dünyaya dalabilirsiniz!

Sevgiliyle evde oynanabilecek oyunlar

Çiftler için evde oyun oynamak, partnerinizle kaliteli zaman geçirmek için harika bir yoldur. Monopoly ve Scrabble gibi klasik tahta oyunlarından Uno ve Exploding Kittens gibi modern kart oyunlarına kadar, çiftlerin keyifli aktivitelerden zevk alabilecekleri birçok seçenek vardır.

Sevgiliyle online oynanabilecek oyunlar

Çevrimiçi oyunlar, çiftler için aktivite olarak giderek popüler hale gelmektedir. Popüler Among Us'dan klasik Sims serisine kadar, eğlenceli ve yönlendirici oyunlar arasından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek bulunmaktadır. Partnerinizle birlikte oynayabileceğiniz gibi, arkadaşlarınızla veya dünyanın her yerindeki yabancılarla da oynayabilirsiniz.

Sevgiliyle oynanabilecek mobil oyunlar

Her zaman hareket halinde olan çiftler için, bir araya gelmek ve eğlenmek için birçok cep telefonu oyunu mevcuttur. Words With Friends gibi hızlı bir oyun oynamak isteyebilirsiniz ya da Clash of Clans gibi daha yoğun bir oyun oynamak isteyebilirsiniz, çiftlerin seçebileceği birçok seçenek vardır.

Sevgiliyle oynanabilecek kutu oyunları

Tahta oyunları, çiftlerin kaliteli zaman geçirmek için harika bir yoldur. Satranç ve Şotodan modern tahta oyunlarına kadar Catan ve Ticket to Ride gibi, çiftlerin seçebileceği birçok seçenek vardır.

Sevgiliyle oynanabilecek kart oyunları

Kart oyunları, çiftlerin bir araya gelmek ve eğlenmek için harika bir yoldur. Uno ve Phase 10 gibi klasik kart oyunlarından Exploding Kittens ve Sushi Go gibi modern kart oyunlarına kadar, çiftlerin seçebileceği birçok seçenek vardır.

En İyi Lol İsimleri Nickleri 2022
En iyi Lol Nickleri, Kendi kimliğinizi en iyi yansıtacak bir kullanıcı adı arıyorsanız öncelikle ne tarz bir kullanıcı adı istediğinizi belirlemelisin...
Zeka Geliştiren Oyunlar
Zeka gelişimine ve mantık yürütme kabiliyetine katkı sağlayan bazı oyunları sizler için listeledik....