God of War Sistem Gereksinimleri - Sistem Gereksinimleri - eTail Blog
God of War Sistem Gereksinimleri

god-of-war-figurine

HELLDIVERS™ Dive Harder Edition

₺ 697,57

2018 yılında çıkmış ve gönlümüzü şenlendirmiş olan God of War oyununun PC'ye de geleceği söylendiği anda havalara uçmuştuk. Şimdi ise PC'ye gelecek olan God of War 2018 oyununun sistem gereksinimleri açıklandı. 

God of War oyununun çıkmasına günler kala, Sony, God of War PC özelliklerini gösteren bir video yayınlandı. Bu video içerisinde Geniş Grafik Seçenekleri, 4k oyun kalitesi, fare ve klavye desteği ile birlikte kişiselleştirilmiş kontroller, 21:9 ultra geniş ekran desteği gibi pek çok özellik de belirtildi. Video içerisindeki görüntülerden bir tanesi de aşağıdaki God of War sistem özellikleri görseliydi.

God of War Ön Sipariş Ver! Hemen şimdi siparişini ver ve bu eğlenceden mahrum kalma!

 

God of War PC Sistem Özellikleri Görseli

 

God of War PC Özellikleri

Zengin İçerikli Görseller

Playstation ile PC arasındaki farkı hepimiz biliyoruz. God of War PC için yapımcılar daha da geliştirilmiş görsellere yer veriyorlar. Kare hızına bağlı olan kilidin kaldırılması ile birlikte en üst performans ile God of War oynayabileceğiz. 4k görüntü çözünürlüğü, GTAO ve SSDO eklentileri geliştirilmiş ekran yansımaları ile God of War pc farkını ortaya koyacak.

 

Değiştirilebilen ve Atanabilen Kontroller

God of War PC oyununu dilediğiniz gibi oynayabileceksiniz. Tuşları tamamen değiştirilebilir fare ve klavye desteği sayesinde en rahat oyun şeklini siz belirleyebileceksiniz.

 

Ultra Geniş Ekran Desteği

21:9 Ultra Geniş Ekran desteği ile God of War PC oyununu tiyatro genişliğinde oynayın. En zengin İskandinav topraklarını en ince detayına kadar hazmedin.

 

God of War için minimum sistem gereksimleri:

İşletim sistemi: Windows 10 64-bit (versiyon 1809)

İşlemci: Intel Core i5-2500K ya da AMD Ryzen 3 1200

RAM: 8 GB DDR

Ekran kartı: NVIDIA GTX 960 (4 GB) ya da AMD R9 290X (4 GB)

Depolama: 70 GB HDD

 

God of War için önerilen sistem gereksimleri:

İşletim sistemi: Windows 10 64-bit (versiyon 1809)

İşlemci: Intel Core i5-6600K ya da AMD Ryzen 5 2400 G

RAM: 8 GB DDR

Ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 (6 GB) ya da AMD RX 570 (4 GB)

Depolama: 70 GB SSD

God of War'un PC Tanıtım ve İnceleme:

Discord Sunucu Kuralları (2023)
Saygılı ve keyifli bir ortam sağlamak için Discord sunucu kurallarını nasıl oluşturacağınızı ve yöneteceğinizi öğrenin. Topluluğunuz içinde düzeni ve ...
Roblox Kıyafet Yapma
Roblox kıyafet yapımı, karakterini özelleştirmek ve güzel görünmesini sağlamak için tercih edilmektedir. Roblox özel kıyafet yapımı eTail'de mümkün....