RIDE 5 Yakında Bizlerle - Oyun Haberleri - eTail Blog
RIDE 5 Yakında Bizlerle

Geçtiğimiz senelerde seride 4üncü olan RIDE 4’den sonra, bu sene içerisinde de RIDE 5 çıkış tarihi duyuruldu. Motorsporlarının en sevilen oyunlarından olan RIDE serisi İtalyan oyun geliştiricisi Milestone tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır, oyunculara gerçekçi motosiklet yarışı deneyimi yaşatmayı amaçlayan oyun serisinde aşağıda gördüğünüz bu muhteşem kısa video ile serinin 4üncü oyunu piyasaya çıkmıştır.

Geçtiğimiz günlerde ise, yeni yapılan bir açıklamada geliştirici Milestone, RIDE 5'i duyurdu ve yepyeni oyunun 24 Ağustos 2023'te bizlerle olacağınız söyledi. Son RIDE oyununun piyasaya sürülmesinden bu yana iki yıldan fazla zaman geçmesine rağmen Milestone, RIDE 5'in şu ana kadar yaratılanlardan çok daha farklı bir deneyim sunacağını vaat etti.

Gelitirici firma Milestone yaptığı açıklamada şunları söyledi; “RIDE 5, yarış deneyiminin ötesine geçmeyi vaat ediyor. Hayranlar, her zaman motosiklet ve pistlerin çeşitliliğini, gerçeğe yakın grafikleri takdir etmişlerdir; ancak bu sefer daha kişisel bir deneyim yaratmak istedik. Bu doğrultuda, RIDE 5 oyuncuları kendi sürüş yolculuklarını yaşayabilecekleri kapsamlı bir dünyanın içine çekecek.

Bu yapılan açıklama sonrasında gerçekçi grafiklerin yanı sıra tek düze pistlerin dışına çıkılarak hayranlarının kendi isteklerine göre rota belirleyip gazlayabildikleri bir deneyim vaat etmiş olduklarını da açıkça belirtti. Bu muhteşem oyunun çıkışına sayılı günler kala hayranları ve bizler heyecanla beklemekteyiz.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Breath of the Wild'ın heyecanla beklenen devamı The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hakkında bilmeniz gereken her şey....
Video Oyunlarındaki En İyi ve En Etkileyici Easter Egg'ler: Heyecan Verici Bir Hazine Avı!
Video oyunlarında bulunan en iyi ve en etkileyici Easter Egg'leri ortaya çıkarın ve heyecan verici bir hazine avına katılın....