Resident Evil 4 Remake için Neler Oluyor? - Oyun Haberleri - eTail Blog
Resident Evil 4 Remake için Neler Oluyor?

Bu yıl, çok en çok beklenen oyunlar arasında yer alan Resident Evil 4 Remake çok fazla ilgi gördü ve açıklamaları üzerine de bu ilgiyi arttırmayı başardı. Oyunun bu yaklaşan yeniden yapımı, orijinal oyunun bu kadar çok sevilmesini sağlayan özellikleri büyük ölçüde koruyacak olsa da asıl yenilik oyunun geçmişteki QTE (zamanında doğru tuşa basma) sisteminin tamamen oyundan kalkması. QTE, oyun sırasında oyuncunun ekranda karşılık gelen kontrol düğmesine hızlıca basması istendiğinde bir an diyebiliriz ki bu artık günümüzde kabul edilebilir bir oynanış mekaniği değil.

resident-evil-4-qte

Capcom bunların oldukça “modası geçmiş” olduğunu düşündüğü için oyundan çıkarttı. Bunun yerine, bu bölümler mevcut oyun anlayışına daha iyi uyacak şekilde değiştirilecek ve bu da onları bu nesil için piyasaya sürülen bir korku oyunu için çok daha uygun hale getirecek. Bunun da ötesinde Capcom, Resident Evil 4 Remake’in oyuncuların tamamlaması için yan görevler içereceğini ve ayrıca kırılabilir silahlara sahip olacağını da açıkladı.

Bu yıl çıkacak birçok PC oyununun yanında aslında baştan bir yapım olacak olan Resident Evil 4 Remake geçmişteki adını ve ilgisini bu yapımla da sürmesi bekleniyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan bu oyun, bu yıl en çok beklenen oyunlar arasında.

(Resident Evil 4 Remake oyununu güvenilir bir şekilde aşağıdan ön sipariş verebilirsiniz.)

Detroit Become Human Nedir?
Mükemmel senaryolarını ve hikaye anlatıcılığını farklı oynanış tarzıyla harmanlayan Quantic Dream şirketinin çıkarmış olduğu son oyundur....
Returnal Hakkında Herşey
Returnal oyunu çıkı tarihi, konusu ve sistem gereksinimleri hakkında bütün sorularınızı yanıtlamaya çalıştık....