Ready Or Not Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Ready Or Not Nedir?

Ready or Not, VOID Interactive şirketi tarafından geliştirilmiş olan son dönemin en popüler oyunlarından biridir. Oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen ve 2021 tarihinde yayınlanan Ready or Not birinci şahıs nişancı oyunları arasında yer almaktadır.

Gerçekçi özellikleri, hikayesi, grafikleri ve mekaniğiyle tüm oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran bu oyun, geçtiğimiz yılın sonunda yayınlandı. Rekabetçi oyunlar arasında kendine yer edinen ve Steam tarafından erken erişim imkanıyla yayınlanan Ready or Not oyununun uzun süre oyuncular tarafından tercih edilmesi mümkün gibi görünüyor.

Ready or Not oyunu eTail'de! Hemen şimdi Ready or Not Satın Al! ve Ready or Not dünyasına indirimli olarak adım at!

god-of-war-figurine

Ready or Not

₺ 692,86

Ready or Not Yapımcısı Kimdir?

Ready or Not oyununun geliştiricisi VOID Interactive şirketidir. Şirket oyunun sadece geliştiriciliğini değil aynı zamanda yayıncılığını da üstlenmektedir. VOID İnteractive şirketi tarafından yayınlanan Ready or Not, sadece nişancılığın yeterli kalmadığı aynı zamanda takım halinde çeşitli stratejilerin uygulanması gerektiği aksiyon macera ve nişancı oyunları arasında yer almaktadır.

Ready or Not Oyun İçi Görsel

Ready or Not Ne Zaman Yayınlandı?

Steam mağazasında erken erişim imkanıyla 17 Aralık 2021’de satışa sunulmuştu. Ancak oyunun tüm platformlardaki yayın tarihi ise 18 Aralık 2021. Geçtiğimiz yılın son günlerinde yayınlanan bu oyun hem etkileyici grafikleri hem de diğer özellikleriyle oyun tutkunlarının fazlasıyla ilgisini çekmeyi başarıyor.

Ready or Not Ücretli Mi?

Ready or Not oyununu bilgisayarında oynamak isteyen kullanıcıların öncelik olarak belirli bir ücret ödeyip oyunu satın alması gerekmektedir. Oyunun ücretsiz bir versiyonu bulunmamaktadır.

Ready or Not Nasıl İndirilir?

Ready or Not oyununu indirmek isteyen oyuncuların öncelik olarak bu oyunu satın alması gerekmektedir. Ardından oyuncuların Ready or Not oyununu indirip bilgisayarlarında oynamaları mümkündür. Ready or Not indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

1. İlk olarak STEAM uygulamasını açın,

2. Ardından kullanıcı adı ve şifrenizi girerek hesabınıza giriş yapın,

3. Sonrasında mağaza sekmesine girin ve Ready or Not oyununu bulun,

4. Oyunu satın alın ve ödeme işlemlerini gerçekleştirin.

5. Ardından Kütüphane sekmesine girin.

6. Ready or Not bulun ve indirme tuşuna tıklayın.

Yukarıdaki adımları uygulayarak Ready or Not oyununu bilgisayarınıza indirebilir ve kolaylıkla oynamaya başlayabilirsiniz.

Ready or Not Oyun İçi Görsel

Ready or Not Nasıl Oynanır?

Ready or Not oyunu çok oyunculu ve birinci şahıs nişancı oyunlarından biridir. Oyun diğer tüm FPS nişancı oyunlarda olduğu gibi oldukça kolay bir şekilde oynanabilmektedir. Oyunda dönemin SWAT ekiplerini canlandırmaktayız. Bu nedenle takım halinde hareket etmek ve rakibi alt edebilecek taktikler geliştirmek oldukça önemli. Her nişancı oyununda olduğu gibi bu oyunda da belirli çatışma kuralları bulunuyor. Bu nedenle oyuncuların bu çatışma kurallarına fazlasıyla dikkat etmesi gerekiyor. Oyunun en önemli artısı ise gerçekçilik. Ready or Not hem grafik kalitesiyle hem de oynanış stilleriyle gerçekçilik düzeyini en üst seviyeye taşıyor. Oyunda çok sayıda silah ve özel eşya bulunuyor. Oyuncuların da silahları ve diğer özel eşyaları kullanarak oyunda her türlü durumla baş etmeye hazır olması gerekiyor.

Ready or Not Yaş Sınırı Nedir?

Ready or Not oyunu üst düzey bir gerçekçilik barındırdığı ve nişancı oyunlarından biri olduğu için daha çok olgun oyuncular tarafından oynanması tercih ediliyor. Ancak oyunda herhangi bir suça yöneltme vb. sorunlar yer almıyor. Bu nedenle zorunlu bir yaş sınırı da oyunda yok.

 

 

Arkadaşlarla Oynanacak PC Oyunları
Arkadaşlar ile oynarken oldukça fazla keyif alınacak oyunların bulunduğu detaylı bir rehber....
Ready Or Not Sistem Gereksinimleri
Son dönemlerin popüler oyunlarından Ready Or Not'ın Sistem Gereksinimlerini içeren detaylı bir rehberdir....