Mount & Blade 2 Bannerlord En İyi Yoldaşlar - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Mount & Blade 2 Bannerlord En İyi Yoldaşlar

 

Mount & Blade 2 Bannerlord En İyi Yoldaşlar Hangileri?

Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda birçok yoldaş yer alır. Bu yoldaşların her biri farklı özelliklere sahip olurken, aksiyon ve macera sırasında ana karaktere destek verirler. Mount & Blade 2 Bannerlord oyunu, özellikle son dönemde en çok tercih edilen rol yapma oyunlarından biridir. Çok oyunculu veya tek oyunculu olarak oynanabilen bu oyun, çeşitli stratejiler uygulanması gereken oyunlar arasındadır.

Kimi zaman uygulanacak stratejiler içerisinde yoldaşlar da yer alır. Bu nedenle oyunda yoldaş seçimine fazlasıyla dikkat etmek gerekir. Aksiyon, macera ve strateji kategorisinde yer alan Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda önemli noktalar arasında yoldaş seçimi de bulunmaktadır.

Mount & Blade 2 Bannerlord gibi oyunlara uygun fiyatlarla ulaşmak için hemen Dijital Oyun Kodu Satın Al!

Mount & Blade 2 Bannerlord Yoldaşlar Neden Önemli?

Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda karakterimiz belirli özelliklere sahip. Bu sebeple belirli noktalarda karakterimizin gücü olayları çözmeye ve düşmanı yenmeye yetmeyebiliyor. Tam da bu noktada seçtiğimiz yoldaşlar devreye girerek açıkları kapatıyor.

Yani orduya güç katmak için yoldaş seçimi fazlasıyla önem taşıyor. Bunun ana nedeni ise yoldaşların sahip olduğu özelliklerin hem bize hem de ordumuza fazlasıyla güç vermesi. Mount & Blade 2 Bannerlord en iyi yoldaşlar şu şekilde:

Mount & Blade II: Bannerlord Siga

Söğüt Kabuğu Siga

Söğüt kabuğu Siga, seçebileceğimiz en iyi yoldaşlar arasında ilk sırada. Şifacı olarak ordunuzda görev alabilecek Siga, birçok özelliği ve becerileriyle daha güçlü bir orduya sahip olmanız için en  iyi seçenek.

Mount & Blade II: Bannerlord Galric

Acı Yudum Galric

Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda çok sayıda yoldaş yer alıyor. Orduda şifacıların bulunması savaşları kazanabilmemiz ve güçlenebilmemiz açısından fazlasıyla önem taşıyor. Bu nedenle iki yoldaşı şifacı olarak seçmekte fayda var. Bu şifacılardan biri de Acı Yudum Galric. Çok sayıda özelliğe sahip olan bu yoldaş, kısa süre içerisinde ordudaki askerlerin ve savaşçıların iyileşmesine yardımcı oluyor.

Mount & Blade II: Bannerlord Davan

Kırağı Sakal Davan

Kırağı Sakal Davan karakteri, izci olarak ordunuza alabileceğiniz yoldaşlar arasında yer alıyor. Orduda bir adet de izcinin bulunması düşmanları takip ve tespit ederken büyük oranda işlerinizi kolaylaştıracaktır. En fazla özelliğe sahip olan ve en iyi izci yoldaş olarak da Kırağı Sakal Davan karakterini seçebilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord Detheuda

Tamirci Detheuda

Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda sık sık şehir kuşatabiliyoruz. Ancak şehirleri kısa süre içerisinde ele geçirmek için kale yapısını ve benzer bilgilere daha kısa süre içerisinde ulaşmamız gerekebilir. Bunun için de yoldaşlarımız arasında mutlaka bir mühendis olmalı. Kaleleri yıkmak veya tamir etmek, şehirleri kuşatmak için kesinlikle bir mühendis yoldaş edinmelisiniz. Bu noktada da size verebileceğimiz en iyi öneriler arasında Tamirci Detheuda yer alıyor. Detheuda, Vlandiyalı Gezgin bir mühendis olarak karşımıza çıkıyor. 30 yaşında olan bu yoldaş Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda seçebileceğimiz en fazla özelliğe sahip mühendislerden biri.

Mount & Blade II: Bannerlord Ulvard

Demirci Ulvard

Mount & Blade 2 Bannerlord oynarken demircilikle uğraşmak istemiyorsanız kesinlikle orduya bir demirci almanız gerekiyor. Çeşitli demir mühimmatlarının yapımı ve tamiri sırasında demirciye ihtiyaç duymanız fazlasıyla mümkün. Bu noktada da yine Vlandiyalı gezginlerden olan Dermici Ulvard yoldaşı seçebilirsiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord Shatha

Soylu Yoldaş Gezgin Shatha

Şehri fethettiniz, düşmanı yendiniz ve sırada yeni bir krallık kurmak var. Unutmayın ki her krallık bir soyluya ihtiyaç duyar. Bu nedenle ordunuza mutlaka bir soylu dahil etmeniz gerekiyor. Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda soylu yoldaşlar da fazlasıyla önem taşıyor. Bu nedenle soylu yoldaş seçimini iyi yapmaya özen göstermelisiniz. Soylu yoldaş kısmında ise size önerimiz Gezgin Shatha. 28 yaşında olan Aseraylı gezgin Shatha, kısa süre içerisinde derebeylik kurmanıza yardımcı olacak.

Mount & Blade 2 Bannerlord Yoldaşlar Nasıl Alınır ve Nerede Bulunur?

TaleWorlds şirketi tarafından geliştirilen Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda yoldaşlar oldukça önem taşır. Seçtiğiniz her yoldaş ve sahip oldukları özellikler gücünüze güç katar. Ancak yoldaş bulmak için açık dünyada gezmeye gerek yoktur. Bu aşamada öncelik olarak N tuşuna basarak oyunun ansiklopedi bölümünü açmanız gerekir. Ardından oyunda yer alan tüm karakterler liste olarak karşınıza çıkmaktadır.

Yoldaşları bulmak için listeyi kişiselleştirmeniz gerekir. Bu nedenle listeyi filtreleyerek göçebeleri yani gezginleri seçmeniz gerekir. Ardından oyunda yer alan yoldaşların listesine ve yerine ulaşarak direkt onları ziyaret etmeye gidebilir, ordunuza katabilirsiniz.

Mount & Blade 2 Bannerlord Şehre Göre En Verimli Atölyeler
Oyun içerisinde çeşitli üretimler yapmamız amacıyla atölyeler de bulunuyor. Ancak doğru üretimi yapmamız için de şehir ve hammadde gibi noktalara dikk...
Epic Games Kütüphane
Epic Games kütüphane, her kullanıcı için özel olarak oluşturulan ve oyuncuların kolaylıkla sahip oldukları oyuna erişebilecekleri alandır. Mağazanın m...