Epic Games Kütüphane - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Epic Games Kütüphane

Epic Games Kütüphane

Epic Games kütüphane, her kullanıcı için özel olarak oluşturulan ve oyuncuların kolaylıkla sahip oldukları oyuna erişebilecekleri alandır. Mağazanın menüleri içerisinde yer alan kütüphane, satın alınan veya bilgisayara Epic Games üzerinden indirilen oyunların saklandığı alandır.

Bilgisayara daha önce indirilmiş olan oyunlar, bilgisayarınızdan silinse dahi kütüphaneden silinmez. Bu sayede Epic Games mağazası üzerinden satın aldığınız tüm oyunları dilediğiniz her zaman kolaylıkla indirebilir ve bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Bununla birlikte satın aldığınız ancak henüz oynamaya vakit bulamayıp bilgisayarınıza indirmediğiniz oyunlar da Epic Games kütüphane içerisinde yer almaktadır. Bu sayede kütüphaneyi kullanarak satın aldığınız ve sahip olduğunuz oyunları görebilir, oynamak istediğiniz oyunu kolaylıkla bularak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Epic oyunları da dahil olmak üzere yüzlerce oyun eTail'de!

god-of-war-figurine

PC Oyunları

Epic Games Kütüphane Nedir?

Epic Games kütüphane, sahip olunan ve satın alınan oyunların saklandığı alandır. Online oyun mağazası olan Epic Games, satın aldığınız tüm oyunlara daha sonra erişebilmeniz adına kütüphane sekmesi bulundurmaktadır.

Bu sekme mağaza menüsünde yer alır. Menü içerisinden mağazanın kütüphane sekmesine tıklayarak daha önce indirdiğiniz veya satın aldığınız oyunlara erişebilmeniz mümkün olur.

Ayrıca yine kütüphane sayesinde daha önce bilgisayarınıza indirip sildiğiniz oyunları da bulabilir, kolaylıkla tekrar iade edebilirsiniz. Bulut hizmeti de veren Epic Games sahip olduğunuz oyunların bilgisayarınızda yer kaplamamasına olanak sağlar.

Epic Games Kütüphaneye Nasıl Bakılır?

Epic Games uygulaması kendi kütüphanesine sahiptir. Uygulamadaki bu kütüphane kısa süre içerisinde oyunlarına erişebilmenize olanak sağlar. Epic Games kütüphaneye bakmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • İlk olarak bilgisayarınızda Epic Games uygulamasını açın,
  • Ardından kullanıcı adı ve şifrenizi girerek oturum açın,
  • Sonrasında uygulama menüsünde yer alan ‘’kütüphane’’ sekmesine tıklayın

Yukarıdaki adımları uygulayarak kolaylıkla Epic Games kütüphaneye bakabilir, tüm oyunlarınıza en kısa süre içerisinde erişebilirsiniz.

Epic Games Kütüphane

Epic Games Kütüphane Oyunlarım Nerede?

Epic Games kütüphane sekmesinde sahip olduğunuz her oyunu bulabilmeniz mümkündür. Daha önce satın aldığınız veya indirip ancak bilgisayarınızdan sildiğiniz tüm oyunları kütüphane sekmesine tıklayarak bulabilir ve tekrar indirebilirsiniz. Bununla birlikte kalabalık bir oyun kütüphanesine sahipseniz arama kısmına oyun adını girerek aradığınız oyunu bulabilirsiniz.

Epic Games kütüphane içerisinde var olan oyunları bilgisayarınızda bulmak için de öncelik olarak C/ Program Files/ Epic Games ve Oyun adı sekmelerini takip ederek oyunu bulabilirsiniz. Bu yol Epic Games’i kurduğunuz diske göre değişiklik gösterebilir. Eğer programı D diskine kurduysanız öncelik olarak bu diski açmanız ve daha sonrasında oyunu aramanız gerekir.

Epic Games Kütüphaneden Oyun Silinir Mi?

Epic Games kütüphanede yer alan oyunların kendiliğinden silinmesi mümkün değildir. Ancak kendi talepleriniz doğrultusunda kütüphanenizde yer alan herhangi bir oyunu tekrar kütüphanenizden kaldırabilir ve silebilirsiniz. Epic Games kütüphaneden oyun silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • Epic Games uygulamasını başlatın ve oturum açın,
  • Ardından menüde yer alan kütüphane sekmesine girin,
  • Silmek istediğiniz oyunu bulun,
  • Oyunun adının yanında yer alan üç noktaya tıklayın,
  • Çıkan seçenekler arasında kaldır seçeneğini tercih edin.

Yukarıdaki adımları uygulamanız durumunda seçtiğiniz herhangi bir oyun Epic Games kütüphanenizden silinecektir.

Epic Games Kütüphane Buluta Kaydetme

Epic Games kütüphanenizde çok sayıda oyun yer alabilir. Bu tip durumda bilgisayarınızı hafızası dolabilir. Bununla birlikte farklı sebepler doğrultusunda da bulut kaydetmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Epic Games kütüphane bulut eşitleme veya buluta kaydetme işlemiyle dosyalarınızı daha güvenilir bir ortama taşıyabilirsiniz. Epic Games kütüphane kayıt özelliğini etkinleştirmek için aşağıdaki adımları takip edin;

  • Epic Games uygulamasını açın ve başlatın,
  • Arından sağ üst köşede yer alan profil sekmenize tıklayın,
  • Çıkan menüde ayarlar seçeneğine tıklayın.
  • Sonrasında çıkan ekranda buluta kaydetme seçeneğini aktif hale getirin.

Yukarıdaki adımları takip ederek Epic Games kütüphane buluta kaydetme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

Mount & Blade 2 Bannerlord En İyi Yoldaşlar
Aksiyon, macera ve strateji kategorisinde yer alan Mount & Blade 2 Bannerlord oyununda önemli noktalar arasında yoldaş seçimi de bulunmaktadır....
En Güzel Nickler - Havalı Nickler (2023)
Oyun nickleri, çoklu kişilerle oynanan oyunlarda oyuncuların kendilerini tanımladığı isimlerdir. Oyuncuların oldukça önem verdiği bu oyun nickleri, te...