Minecraft Yağmur Kapatma - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Minecraft Yağmur Kapatma

Minecraft 2011 yılında Mojang Studios tarafından yayınlanan, üç boyutlu voxel tarzda bir sandbox oyunudur. Minecraft oyununda hava dinamik bir döngüye bağlıdır. Yani hava durumu sürekli değişmektedir. Minecraft oyuncuları oyun sırasında güzel bir havada inşalarına devam ederken hava birden bozabiliyor. Aniden yağmur yağmaya başlıyor ve oyuncuların görüşünü kısıtlayabiliyor. Bazı oyuncular da bu durumdan oldukça rahatsız oluyor. Eğer siz de oyunda aniden yağmur yağmasını sevmiyorsanız ve bundan kurtulmak istiyorsanız Minecraft Yağmur Kapatma Kodunu kullanabilirsiniz ama yağmur yağmasını istiyor, yağmur eşliğinde romantik bir oyun oynamak istiyorsanız Minecraft yağmur yağdırma kodunu kullanabilirsiniz.

Farklı skinleri, modları, etkinlikleri deneyimlemek için Minecoin Satın Al ve Minecraft'ın bilmediğin alanlarına dal!

Minecraft hakkında daha fazla bilgi almak ve oyunun detaylarını öğrenmek için hazırladığımız "Minecraft Nedir?" yazısına göz atabilirsiniz.

Minecraft Yağmur Kapatma Kodu

Minecraft oynarken yağmurdan sıkılanlar ve yağmurlu havalarda oynamak istemeyenler için yağmur kapatma kodunu aşağıda belirttik. Yağmur kapatma kodunu kullanmak için ilk önce "T" harfine basıp sohbet penceresini açmalısınız. Sohbet penceresi açıldıktan sonra alttaki kodu pencereye girmeniz yeterli.

  /weather clear saniyesi  

Bu kod sayesinde hava temizlenecektir ve yağmur yağmayacaktır. Ancak yağmurun bir süre sonra tekrar başlayabileceğini unutmamalısınız. Eğer "Clear" kısmından sonra saniye belirtirseniz hava o kadar süre boyunca açık olacaktır.

Minecraft Yağmur Yağdırma Kodu

Minecraft oynarken yağmur yağmasını, yağmurlu havada savaşmayı, inşanızı ve becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız aşağıda belirttiğimiz kodu kullanmanız yeterli. Yağmurun bir süre durabileceğini unutmamalısınız. Eğer "Rain" kısmından sonra saniye girerseniz, belirttiğiniz saniye süresince yağmur yağacaktır. Ancak saniye girmezseniz, yağmur otomatik bir sürede yağıp bitecektir.

  /weather rain saniyesi  
Valorant En İyi Crosshair Ayarları (2023)
Valorant en iyi crosshair ayarlarının anlatıldığı detaylı bir rehber. Bu rehber sayesinde en iyi crosshair ayarını yapabileceksiniz....
Metaverse ve Oyunlar (Metaverse oyunları 2023)
Metaverse Nedir? Oyunlar ve Blockchain arasındaki bağlantı ne anlama gelir? Detaylı bir Sanal Gerçeklik yazısı!...