LoL İade Hakkı Nasıl Alınır ve Kullanılır? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
LoL İade Hakkı Nasıl Alınır ve Kullanılır?

League of Legends oyununda aldığın bir karakter, kostüm ya da içerik için fikir değiştirdin ve onu iade mi etmek istiyorsun? O zaman en doğru yere geldin! Sizin için hazırladığımız bu rehberde nelerin iade edilebildiğini, nelerin iade edilemediğini öğrenecek ve iadeler hakkındaki bilgilere ulaşabileceksiniz!

god-of-war-figurine

League of Legends 1675 Riot Points

₺ 250,00

₺ 237,53

LoL İade Hakkı Nasıl Alınır?

LoL iade hakkı Riot Games tarafından, League Of Legends oyuncularına tanınmış haklardan biridir. Oyuncuların ürünlerini iade etmesi için herhangi bir hak talep etmesi gerekmemektedir. Bu sayede oyuncular istemedikleri, beğenmedikleri ya da yanlışlıkla satın aldıkları ürünleri diledikleri şekilde iade edebilmektedirler.

LoL İade Hakkı Nasıl Kullanılır?

League of Legends oyununda iade hakkını kullanmak isteyen oyuncuların izlemesi gereken adımlar vardır. Bu adımlardan sonra oyuncular iade etmek istedikleri ürünü iade edebilirler. Unutmamalıdır ki iade etme hakkı yalnızca üç adet ile sınırlıdır. Daha fazla iadeye Riot Games izin vermemektedir. Almak istediğiniz ya da iade etmek istediğiniz ürünlere buna göre göz atmalısınız. Aşağıdaki adımları izleyerek iade hakkınızı kullanabilirsiniz. 

  • League of Legends oyununu açın ve iade etmek istediğiniz ürünlerin bağlı bulunduğu hesabınıza giriş yapın.,
  • Sağ üst köşede bulunan mağaza bölümüne tıklayın.
  • Yine sağ üst bölümdeki hesap kısmına girin.
  • Açılacak olan sayfadaki sağ menüden Satın Alma Geçmişi kısmına tıklayın.
  • Burada daha önce satın almış olduğunuz ürünleri görecekseniz. Burada iade etmek istediğiniz ürünün en sağındaki iade butonuna tıklayın.

Bu adımları izledikten sonra istediğiniz ürününüz iade edilmiş olur. Fakat Riot Games ürünlerin iadesine birtakım koşullar koymuştur. Bu koşullara uygun ürünler iade edilebilmektedir. Bu koşullar şöyledir;

✓ İADE EDİLEBİLİR X İADE EDİLEMEZ
İfadeler Takviyeler
Kostümler Sandıklar
Renk paketleri * Espor Sihirdar Simgeleri
Renkler Paketler
Rün Sayfaları * Etkinlik Kartları
Sihirdar adı değişimleri (önceki adın alınmamışsa) * Hextech Zanaatkârlığı içerikleri (anahtar, sandık ve kristal gibi)
Sihirdar simgeleri * Hediyeler (Hem Gönderilen Hem de Alınan)
Şampiyonlar Hesap Aktarımları
Totem Görünümleri Kazanılmış İçerikler

* Olarak gösterilen içerikler yalnızca "İade Biletleri" ile iade edilebilir. 

LoL İade Hakkı Ne Zaman Gelir?

League of Legends oyunundaki iade hakları Riot Games'in belirlediği zamana göre değişiklik gösterebilir. Riot Games başka bir güncelleme ya da revizyon ile iade haklarını değiştirebilir, kurallarını esnetebilir ya da tamamen iptal edebilir. Bu yüzden oyuncuların oyun içi mağazadan alışveriş yaparken dikkatli olması gerekmektedir.

  1. İade edilecek içerik kullanılmamış olmalıdır.
  2. İade edilecek içerik en fazla 14 gün önce alınmış olmalıdır.
  3. İade edilecek içerik iade edilebilir içerikler listesinde bulunmalıdır.

LoL İade Bileti

İade Biletleri ya da İade Bileti, League of Legends ve Teamfight Tactics oyunlarında satın alınan içeriklerin iadesini talep etmenin başka bir yoludur. Oyunlarda satın alınan içerikten memnun kalmayan ya da yanlışlıkla satın almış olan oyuncu Riot Games temsilcilerine "bilet (ticket)" göndererek iade talebinde bulunabilir. Ancak bu çok özel durumları ve kuralları içermektedir.

İade Bileti Kuralları aşağıdaki gibidir; 

  • Her League of Legends hesabında üç adet iade bileti bulunur. Üçten az iade bileti olan oyuncular her yıl bir adet iade bileti kazanır.
  • İade biletleri kullanıldıkları anda kaybolur. İade biletlerini geri almanın bir yolu yoktur.
  • Oyun içerisinde satın alınmasından itibaren 14 ila 90 gün geçmiş, geçerli ve kullanılmamış içerikler iade edilebilir.
  • Oyun içerisinde satın alınmasından itibaren en fazla 90 gün geçmiş, geçerli ve kullanılmış içerikler iade edilebilir.

İade bileti atarak iade edilebilir. İade işlemi geçerli ise ve gerçekleşirse, iade işlemi gerçekleştiren oyuncu içerik için ne kadar ödeme yapmışsa, o kadarını geri alır. Örneğin oyuncu indirimde iken bir şampiyon almışsa ve geri iadede bulunmuşsa ödediği kadarını geri alır. 

Eğer iade hakların bittiyse, yanlış bir ürün aldıysan ve istediğin ürüne RP (Riot Points) miktarın yetmiyorsa üzülme! eTail.com.tr aracılığı ile hızlı, güvenli ve uygun bir şekilde League Of Legends (Lol) RP Satın Al, istediğin ürünü kullanmaya başla! 

En Güzel Roblox İsimleri 2023
Oyunda oyuncuların kendilerini tanıttıkları ya da hava atacakları bir nick seçmesi oldukça önemlidir....
Potion Craft Nedir?
Potion Craft Nedir? Potion Craft, müşterileriniz için iksir üretirken pek çok üretim tarzının bulunduğu ve oyuncunun çeşitli iksirler hazırladığı bir ...