Hangi ETS 2 DLC’leri Alınmalı? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Hangi ETS 2 DLC’leri Alınmalı?

Hangi ETS 2 DLC’leri Alınmalı?

ETS 2 DLC’leri oyun haricinde oyuna ekstra olarak indirilebilecek içerikler anlamına gelmektedir. ETS 2 oyunu, son yıllarda en çok popüler olan oyunlardan biridir. Tır simülasyonu olan bu oyun Türkiye ve Avrupa’da son dönemin en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor.

ETS 2’de oyuncular, öncelik olarak bir firmada çalışıyor ve belirli konumlara yük taşıyor. Yük taşıyarak para kazanmaya başlayan oyuncular daha sonrasında kendi tırlarını satın alabiliyor, garajlar kuruyor ve firmalarını büyütüyorlar. Böylelikle de oyunda daha fazla para kazanmak ve sahip olunan tırları geliştirebilmek mümkün oluyor.

ETS 2 oyununda çok sayıda Avrupa ülkesi yer alıyor. Ayrıca oyunda Türkiye de bulunuyor. Bu sayede de oyun fazlasıyla ilgi çekmeyi başarıyor. Ancak oyunda Türkiye haritasını açmak için ek içerik paketleri satın almak gerekiyor. Oyunun direkt halinde Türkiye maalesef yer almıyor. Peki hangi ETS 2 DLC’leri alınmalı? ETS 2 en iyi DLC’ler hangisi? Tüm bu sorular ve daha fazlasının cevapları için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

god-of-war-figurine

PC Oyunları

ETS 2 DLC’leri Nelerdir?

ETS 2 oyunu oldukça geniş çaplı bir oyun. Tır simülasyonunu ekranlara taşıyan bu oyunda ülkeler, şehirler ve hatta sokaklar dahi oldukça detaylı. Bununla birlikte oyunda çok sayıda indirilebilir içerik de yer alıyor. Bu sebeple tüm indirilebilir içerikleri satın alabilmek de mümkün olamayabilir. Bu noktada ön plana çıkan ETS 2 DLC’leri oyuncular tarafından daha fazla tercih ediliyor. İşte almanız gereken ETS 2 DLC’leri;

1. Road to the Black Sea

Road to the Black Sea DLC paketi, özellikler ülkemizde en çok tercih edilen indirilebilir içerikler arasında yer alıyor. Karadeniz bölgesi ülkelerini kapsayan bu pakette birçok farklı şehir bulunuyor. Bu paket sayesinde Trakya bölgesine teslimat yapılabilir. Ayrıca Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük şehri İstanbul da oyun içerisinde yer alıyor. Karadeniz bölgesinin ve sahil yollarının dahil olduğu bu paket, çok sayıda zengin içeriğe sahip. Günümüzde en çok tercih edilen ETS 2 DLC paketi olan bu içerikte Türkiye, Romanya ve Bulgaristan gibi ülkelerin sınırlarını keşfedebilir, Türkiye yollarında sevkiyat yapabilirsiniz.

2. Heart of Russia

ETS 2 DLC’leri arasında en çok tercih edilen seçenekler arasında Heart of Russia paketi de yer alıyor. Bu paket, ETS 2 oyuncularının Rusya’yı ziyaret etmesine olanak sağlıyor. Dünyanın en büyük ülkelerinden biri olan Rusya’da çok sayıda iklim ve hava şartları içerisinde teslimat yapabilmeniz mümkün hale geliyor. Oyunda Volga ve Oka nehirleri de yer alırken oyuncuların bu mekanların manzaralarına da şahitlik edebilmesi mümkün. Heart of Russia özellikle doğal manzaraları görerek seyahat etmek ve yük taşımak isteyen oyuncuların tercih etmesi gereken paketler arasında.

Euro Truck Simulator 2 DLC Haritaları

3. Iberia

ETS 2 oyununda en çok tercih edilen DLC’ler arasında Iberia da yer alıyor. Oyunun sunduğu indirilebilir içeriklerden biri olan Iberia farklı iki ülkeyi oyunculara sunuyor. Iberia yarım adasında sevkiyat yapmanıza olanak sağlayan bu içerik sayesinde çok sayıda manzarayı izleyerek yolculuk yapabilir ve yeni yerler keşfedebilirsiniz. Çok sayıda köy, kasaba, dar sokaklar ve kilise gibi etkileyici yerlere sahip olan bu içerikte, Portekiz ve İspanya ülkelerinde seyahat ediyorsunuz.

Ayrıca oyunda İspanya’dan Madrid şehri, Portekiz ülkesinden de Lisboa yer alıyor. Oyundaki bir diğer etkileyici manzara ise Tabernas çölü. Bu paketi satın alarak ve indirerek Tabernas çölünü de ziyaret edebilirsiniz.

4. Beyond of the Baltic Sea

Beyond of the Baltic Sea DLC paketi, ETS 2’de çok sayıda ülkeyi ve şehri ziyaret etmenize olanak sağlıyor. Bu paketi satın almanız dahilinde 13 bin kilometreye kadar yeni yolların da kapılarını ayarlayabilirsiniz. Paket içeriğinde Güney Finlandiya, bazı Rusya şehirleri, Litvanya, Letonya ve Estonya ülkeleri yer alıyor. 24 yeni şehre kadar teslimat yapmanıza olanak sağlayan bu indirilebilir içerik sayesinde yeni manzaralar ve yeni şehirler keşfedebilirsiniz. Ayrıca bu DLC’de yalnızca Finlandiya’ya ait bir traktör ve iki uzun römork araçlarına sahip olabilirsiniz.

5. Scandinavia

Scandinavia, ETS 2 DLC’leri arasında en iyi seçeneklerden biri olarak öne sunuluyor. Ayrıca bu indirilebilir içerik oyuna sahip olan oyuncular tarafından en çok tercih edilenler arasında da yer alıyor. Scandinavia, diğer bir adıyla İskandinavya DLC paketi, diğer indirilebilir içeriklere göre çok daha büyük.

Bu paketi satın alarak her tarafı manzarayla dolu kilometrelerce uzunluğunda yeni yolları keşfedebilirsiniz. Ayrıca oyunda en önemli kuzey ülkeleri Norveç, İsveç ve Danimarka yer alıyor. Feribot gibi ek seçeneklerin de yer aldığı Scandinavia paketinde herkesin merak ettiği çok sayıda şehir yer alıyor. Bu paketi indirmeniz dahilinde Almanya, Polonya ve Birleşik Krallık limanlarına feribot ile teslimat yapabilirsiniz.

Bu pakette geliştirilmiş gece gündüz döngüsü yer alıyor. Ayrıca Norveç’ten kuzey ışıklarını dahi görebilmeniz mümkün. Scandinavia paketinde Stockholm, Göteborg, Malmö, Stavanger, Oslo, Bergen ve Kobenhag şehirleri yer alıyor.

 

F1 Manager 2022 Sistem Gereksinimleri
Formula 1, Formula 2 ve Formula 3 şampiyonlarının resmi lisansını 2025 yılına kadar sahiplenen F1 Manager serisinin ilk oyunu olarak piyasaya sürülmüş...
Minecraft’ı Telefon ve Bilgisayarda Birlikte Oynamak (2023)
Oyunu her iki cihazdan da aynı anda oynayabilir ve kendiniz için daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Peki nasıl?...