Giants Software Gmbh - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Giants Software Gmbh

Giants Software Gmbh Nedir?

Giants Software Gmbh, uzun süredir çeşitli platformlarda oyun yayınlayan video oyun geliştiricisi şirketlerden biridir. 2004 yılında kurulan bu şirket, çok sayıda geliştirdiği oyunla kısa süre içerisinde adını duyurmayı başarmıştır. Özellikle Farming Simulator oyunuyla, dünya genelinde oyuncuya ulaşmayı başaran bu şirket, birçok benzer oyunu da geliştirmiştir. Mobil, PC ve diğer platformlarda da oyun yayınlayan şirket, günümüzde önemli video oyun geliştiricileri arasında yer almaktadır.

Geçmişten günümüze popüler oyunlarında 22 milyon ve daha fazla kopya satan bu şirket, farklı oyunlarda da hem geliştirici hem de yayıncı olarak bulunmaktadır.

Şimdi eTail üzerinden Giants Software Oyunları Satın Al!

 

Giants Software Gmbh Tarihi

Giants Software Gmbh, 2004 yılında kurulmuş bir şirkettir. Şirket İsviçre’de kurulmuş ve kurulduğu günden itibaren Schlieren şehrini merkez olarak kullanmaktadır. Günümüzde de şirketin merkezi hala aynıdır. Kurulduğu günden itibaren birçok oyun yayınlayan Giants Software, genel olarak Farming Simulator oyunuyla tanınmaktadır.

 

Giants Software Oyunları

Giants Software Gmbh şirketi, FS başta olmak üzere birçok oyunun geliştiriciliğini ve yayıncılığını üstlenmiştir. 2004 yılında kurulan ve o yıllardan itibaren oyun geliştiren şirketin yayınladığı ve geliştirdiği oyunlar genel olarak aşağıdaki gibidir;

  • Farming Simulator Mobile
  • Farming Simulator 15, 16, 17, 18, 19, 20 ve 22
  • Ski Region Simulator
  • Demolition Company

 

Giants Software En Bilinen Oyunu

Giants Software şirketinin en bilinen oyunu Farming Simulator oyunudur. Şirketin bu oyunun her serisi milyonlarca satmış ve dünya genelinde kullanıcıya ulaşmıştır. Online olarak oynanabilen Giants Software şirketinin bu oyunu temelde çiftçilik ve hayvancılığı konu edinir. Yani Farming Simulator oyununda oyuncular, çiftçilik ve hayvancılık simülasyonu içerisine girer.

Amerika Avrupa haritalarına esinlenerek oluşturulan arazide çeşitli tarım araçlarıyla oyunda çiftçilik yapıyoruz. Basitliği, eğlenceli grafikleri ve detaylarıyla kullanıcıların fazlasıyla ilgisini çeken bu oyun şirketin de en çok sattığı oyunlar arasında yer alıyor.

 

Giants Software Hangi Platformlara Oyun Yayınlamıştır?

Giants Software Gmbh şirketi daha çok mobil ve PC platformlarına oyun yayınlamakta olan bir şirkettir. Son dönemde PS4 ve XBOX için de oyun yayınlayan bu şirketin yayınladığı oyunlar ve platformları genel olarak aşağıdaki gibidir;

  • Farming Simulator 22

PS5, PS4, XBOX ONE, XBOX SERİES S, PC : 21 kasım 2021

  • Farming Sımulator 20

ANDROID, PC ve IOS: 3 Aralık 2019

  • Farming Sımulator Mobile

IOS, ANDROID, PS VITA

  • Demolition Company

PC: 20 Ağustos 2010

  • Ski Region Sımulator

PC: 2011

 

Zeka Geliştiren Oyunlar
Zeka gelişimine ve mantık yürütme kabiliyetine katkı sağlayan bazı oyunları sizler için listeledik....
Annapurna Interactive
Annapurna Interactive, uzun süredir sektörde var olan ve çeşitli oyunların hem geliştirilmesi hem de yayınlanması aşamasında görev üstlenen bir video ...