Geçtiğimiz Hafta Steam'de En Çok Satanlar - Oyun Haberleri - eTail Blog
Geçtiğimiz Hafta Steam'de En Çok Satanlar

Bilindiği üzere Steam oyun sektörü açısından en çok bilinen oyun platformlarından birisi. Epic Games, Origins gibi platformlar arasında sayılan, hatta bu platformlarda başı çeken bir firma Steam. Steam’in oyunlarındaki aklınıza gelebilecek çoğu bilgiyi edinebileceğiniz SteamDB (Steam Database) geçtiğimiz hafta en çok satanları bizler ile paylaştı.

hogwarts-legacy

Bu bilgilere göre söyleyebiliriz ki Harry Potter hayranları gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Bu gelişmeler ve açıklamalar kitlenin beğenisi topladığı apaçık ortada çünkü listenin ilk sırasına Hogwarts Legacy yerleşiyor. Bir önceki haftalarda ikinci sırayı paylaşan Elden Ring ise 4üncü sıraya kadar gerilemiş durumda.

İlginç bir şekilde Raft ise 3üncü sırada yerini almış. Bunu tabi ki Elrean gibi yayıncıların oynaması ile co-op oynanması da büyük bir etken olmuş diye düşünüyoruz. Arkadaşlarınızla denizde hayatta kalmaya çalışırken aynı zamanda oyunun hikayesini de birlikte ilerletebileceğiniz ve bütün bunları yaparken kendi geminizi ve ekipmanlarınızı geliştirebileceğiniz bir yapım. Ayrıca bir çok PC oyununu eTail üzerinden satın alabilirsiniz.

İşte, Steam’de geçtiğimiz hafta en çok satan 6 oyun;

1) Hogwarts Legacy

god-of-war-figurine

Hogwarts Legacy

₺ 1.931,26


2) Call of Duty: Modern Warfare II

god-of-war-figurine

Call of Duty®: Modern Warfare® 2 [Mac]

₺ 692,90


3) Raft
4) Elden Ring
5) One Piece Odyssey
6) CS:GO Prime

ChatGBP Oyun Modu
ChatGBP sayesinde oyun dünyasını değiştirecek gelişme yaşandı. Sizler için bu gelişmeleri yazımızda anlattık....
Black Myth: Wukong Çıkış Tarihi Belli Oldu
RPG türünde aksiyon-macera oyunu Black Myth: Wukong çıkış tarihi belli oldu....