Fortnite Chapter 5: Big Bang Yolda, Eminem İşbirliği Onaylandı! - Oyun Haberleri - eTail Blog
arkaplanda Fortnite Chapter 5: Big Bang oyun görseli, önde eTail logosu

Epic Games, Fortnite'a nostaljik bir dokunuş getirerek Chapter 1 haritasını Season OG ile geri getirdi. Ancak, Season OG'nin 2 Aralık'ta sona ermesiyle birlikte, dikkatler Fortnite'ın yeni canlı etkinliği "The Big Bang"e çevrildi.

2 Aralık Cumartesi günü 11.00 PT/14.00 ET'de başlayacak olan The Big Bang etkinliği, Fortnite için yeni bir başlangıç yaratacak. Etkinlik öncesi oyuncular, 30 dakika öncesinden Battle Royale bölümünde görsel bir önizleme görebilecek ve dört oyunculu partilere katılabilecek.

The Big Bang etkinliği, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Switch ve PC üzerinde oynanabilecek. Ayrıca, etkinlik sırasında bir oyun cihazına erişim sağlayamayacak oyuncular, Xbox Cloud Gaming, Nvidia GeForce Now ve Amazon Luna gibi hizmetlerle bulut üzerinden Fortnite oynama şansına sahip olacaklar.

Epic Games'in son kozmetik güncellemesindeki hataları kabul etmesine rağmen, içeriden bilgiler ve sızıntılar Chapter 5'in Fortnite tarihindeki en büyük güncelleme olacağını gösteriyor. Oyuncular, bu heyecan verici dönemde Fortnite'ın nasıl evrileceğini merakla beklemekte.

Modern Warfare 3, Modern Warfare 2'yi Multiplayer ve Campaign Modlarında Geride Bırakıyor!
Modern Warfare 3; genişletilmiş campaign modu ve daha başarılı multiplayer modu ile Modern Warfare 2'yi geride bırakıyor....
Ubisoft, Assassin's Creed Oyunlarında Kasım Ayı İndirimleri için Bilinçli Reklam Yapmadığını İddia Ediyor
Bu haftanın başlarında, bazı Assassin's Creed oyuncuları, eski Assassin's Creed oyunlarını oynarken Ubisoft'un Kasım ayı indirimleri için oyun içi rek...