En İyi Dövüş Oyunları 2020-2022 - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
En İyi Dövüş Oyunları 2020-2022

Dövüş oyunları, yıllardır biz oyuncuların, hatta büyükten küçüğe herkesin severek oynadığı ve ilgi duyduğu bir kategori olmuştur. Bugün sizler için 2020-2021 yıllarında piyasaya sürülmüş en iyi dövüş oyunlarını derledik. İyi eğlenceler!

En iyi dövüş oyunlarına ve indirimli oyunlara ulaşmak için eTail.com.tr her zaman yanında! Hemen şimdi PC Oyunları Satın Al!

UFC 4 Görsel

UFC 4

EA Sports tarafından geliştirilen, dövüş oyunların belki de en sevilenlerinden biri olan UFC 4, karma dövüş sanatları dövüş video oyunudur. EA Sports UFC 3'ün devamı niteliğindedir. UFC 4, karma dövüş sanatları promosyonu Ultimate Fighting Championship'e (UFC) dayanan bir dövüş oyunudur. Oyunda 81 alternatif versiyona sahip 229 benzersiz dövüşçü vardır. Oyun, oyuncuya boks, kickboks, güreş ve jiujitsu dahil olmak üzere dört MMA disiplininin temellerini öğretmek için bir "yerleştirme deneyimi" olarak tasarlanmış bir kariyer moduna sahiptir. 

Yapımcı: Electronic Arts, EA Vancouver

Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2020

Platform: PlayStation 4, Xbox One

Guilty Gear Strive Görsel

Guilty Gear Strive

Guilty Gear Strive, Arc System Works tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir dövüş video oyunudur. Guilty Gear serisinin yedinci ana oyunu ve genel olarak 25. oyunudur. Dövüş oyununa yeni başlayanlar için basit ve davetkar ama eski oyuncular için derin ve yaratıcı olacak şekilde tasarlanmış yeni oyun mekanikleriyle tasarlanmış bu oyun az da olsa Heavy Metal'den ilham almış gibi görünüyor. Ayrıca oyunda güncel olarak 15 farklı karakter bulunmakta. İlerleyen dönemlerde bu karakter sayısına artış yapılacağı ön görülüyor. 

Yapımcı: Arc System Works

Çıkış Tarihi: 11 Haziran 2021

Platform: PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Windows

Art of Boxing Görsel

Art of Boxing

Art of Boxing, Gold From Straw Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan 3D fiziki bir boks oyunudur. Oyuncu, her biri sıralama sisteminde belirli bonuslar veren 152 ülke ve 200'den fazla büyük şehir arasından seçim yapabilir. Her bölümde rakip olarak 500'den fazla rastgele boksör bulunur.  Becerilerinizi geliştirmek için özel mini oyunlar oynayabilir ve ağır çekimde harika nakavtlara hayran olabilirsiniz. Tek oyuncu için bir kariyer modu mevcuttur ve yerel çok oyunculu modda arkadaşlarınız ile savaşabilirsiniz. Ayrıca oyuncular özel bir turnuva modunu özelleştirebilir. Bir boksörün zorlu günlük yaşamına biraz ara vermek isterseniz, iki karakterin yapay zeka kontrolünde dövüşeceği bir moda başlayabilirsiniz. 

Yapımcı: Gold From Straw Games

Çıkış Tarihi: 9 Mart 2020

Platform: Microsoft Windows, Linux, macOS

Sword Art Online: Alicization Lycoris Görsel

Sword Art Online: Alicization Lycoris

Sword Art Online: Alicization Lycoris, Aquria ve Bandai Namco tarafından geliştirilen anime tabanlı bir dövüş oyunudur. Alicization Lycoris, Underworld'ün sanal dünyasında yer alır ve oraya nasıl geldiğini bilmeden oyunda uyanan seri kahramanı Kirito'yu takip eder. Kirito, yeni arkadaşı Eugeo'nun yardımıyla oyundaki diğer karakterlerin yapay zeka olamayacak kadar gelişmiş olduğunu ve Yeraltı Dünyasının karanlık sırlarını keşfetmesi gerektiğini çok geçmeden anlar. Oyun, 3. Sezon'un hikayesini inanılmaz bir sadakatle  takip ediyor, ancak aynı zamanda Sword Art Online gazilerinin maceralarına devam ederken takdir edecekleri birçok yeni yan hikaye de ekliyor. 

Yapımcı: Aquria, Bandai Namco

Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2020

Platform: PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One

Street Fighter V: Champion Edition Görsel

Street Fighter V: Champion Edition

Street Fighter V: Champion Edition, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon dövüş oyunudur. Oyun, 1987 yılında çıkışını yapan Street Fighter serisinin 5. ana oyunu olan Street Fighter V’in bir sürümüdür. Seth, Street Fighter 5'e hayranların Champion Edition'da alacağı birkaç yeni eklemeden biri. Her karaktere ek bir V-Beceri de verildi, ancak bunun dışında Street Fighter 5: Champion Edition, orijinal versiyonun lansman sonrası içeriğinin neredeyse tamamı ile sadece Street Fighter 5'tir. Tüm bu içeriklerle Street Fighter 5: Champion Edition, orijinal versiyonun tam aksine eksiksiz bir deneyim gibi geliyor. Oyuncuların artık Street Fighter 5 kadrosunda, çoklu hikaye modlarında, geleneksel Arcade modlarında, denemelerde ve daha fazlasında ustalaşması gereken 30'dan fazla karakter var. 

Yapımcı: Capcom

Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2020

Platform: PlayStation 4, Microsoft Windows

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown Görsel

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown

Sega tarafından geliştirilen ve 1 Haziran 2021 tarihinde piyasaya sürülen Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, aslında büyük bir geçmişe de sahip. Virtua Fighter 5, ilk olarak 2006 senesinde piyasaya sürülmüştü. Daha sonra nesiller geçtikçe oyun toplamda 3-4 kez iyileştirildi ve son olarak bugün olan halini aldı. Bu oyunda, Fifth World Fighting Tournament isimli bir dövüş turnuvası gerçekleştirilecek ve dünya üzerindeki en iyi dövüşçülere de bir davet gönderiliyor. Tamamen kusursuz olmaya odaklanan dövüşçüler, aslında rakiplerini yenerek en iyi dövüşçü olmaya çalıştıklarını zannediyor ama turnuvayı düzenleyen şirketin dünyayı ele geçirme gibi daha büyük planları bulunuyor.  

Yapımcı: Sega 

Çıkış Tarihi: 1 Haziran 2021

Platform: PlayStation 4

Paint the Town Red Görsel

Paint the Town Red

Paint the Town Red, farklı yerlerde ve zaman dilimlerinde geçen devasa bir Rogue-Lite macerasına sahip, kaotik bir birinci şahıs yakın dövüş oyunudur. Voksel tabanlı düşmanlar, çivilenmemiş neredeyse her şey kullanılarak tamamen dinamik olarak delinebilir, parçalanabilir, tekmelenebilir, bıçaklanabilir ve dilimlenebilir. Oyuncu, her biri benzersiz düşmanlar ve silahlarla dolu bir Biker Bar, Disco, Prison, Pirate Cove ve Western Saloon gibi aksiyon dolu senaryolara dalar. Ölümcül yaratıklar, sırlar ve patronlarla dolu devasa bir haydut seferi olan Beneath'deki nihai zorlukla yüzleşir. Benzersiz istatistiklere ve yeteneklere sahip çeşitli sınıflar arasından seçim yapar ve onları durdurulamaz hale gelecek şekilde yükseltir. Oyunda 2 farklı mod bulunur. Bunlardan ilki olan Arena Modu’nda oyuncu çeşitli zorluklarla mücadeleye katılır ve düşmanlarını alt etmeye çalışır. Bir diğer mod olan Sonsuz Mod’da ise oyuncu mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışır. 

Yapımcı: South East Games 

Çıkış Tarihi: 29 Temmuz 2021

Platform: PlayStation 4, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows, Linux, Nintendo Switch, Klasik Mac OS, Xbox One, PlayStation 5

Knockout City Görsel

Knockout City

Knockout City, Velan Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan bir aksiyon video oyunudur. Knockout City, yakar topa benzer oyun kurallarına sahip, takım tabanlı, rekabetçi, çok oyunculu bir video oyunudur. Oyuncunun amacı, rakip takımdaki düşmanları bir top ile nakavt ederek saldırmaktır. Oyunda, yakalayıcının daha yükseğe zıplamasını sağlayan Ay Topu ve çarpma anında patlayan bir saatli bomba olan Bomba Topu da dahil olmak üzere çeşitli top türleri vardır. Bir oyuncu başka bir oyuncuyu top olarak da atabilir. Topu atmaya hazır olduğunda, oyuncu bir düşmanı hedef alır ve ona kilitlenir; fırlatma düğmesini basılı tutmak, yakalaması daha zor olabilecek daha hızlı bir atış için topu şarj eder. Başarılı bir atış, atışın doğruluğuna veya kesinliğine değil, oyuncunun pozisyonuna ve stratejisine bağlıdır. Oyuncular kendilerine atılan bir topu atlatabilir veya yakalayabilir ve bir topa iki kez vurulduktan sonra yeniden canlanabilir. Oyuncu ayrıca sahte bir top atabilir ve rakibin topu tutmasına müdahale edebilir.  

Yapımcı: Velan Studios 

Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2021

Platform: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows

Curse of the Dead Gods Görsel

Curse of the Dead Gods

Curse of the Dead Gods, Passtech Games tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanan 2021 roguelike bir video oyunudur. Curse of the Dead Gods, izometrik bir bakış açısıyla oynanan roguelike bir zindan paletli oyunudur. Oyunda oyuncu, para, güç ve sonsuz yaşam arayışında üç farklı zindanda gezinmesi gereken bir kaşifin kontrolünü ele alıyor. Zindanlar prosedürel olarak oluşturulur ve her biri ölümcül tuzaklar, tehlikeler ve düşman düşmanlarla doludur. Oyuncu ilerledikçe, yeni silahlar toplar ve yeni yükseltmelerin kilidini açarlar. Ayrıca kademeli olarak kalıcı yükseltmeler satın almak için kullanılabilecek Kristal Kafatasları ve Yeşim Yüzükler kazanırlar. Bu yükseltmelerin kilidi, sonraki çalıştırmalar ve denemeler sırasında otomatik olarak açılır. Oyunda 10 farklı silah sınıfı bulunmaktadır. Farklı silahların farklı özellikleri vardır ve silah efektleri birleştirilebilir. Oyuncuların ayrıca savaş sırasında dayanıklılıklarını yönetmeleri gerekir.

Oyunda bir sağlık ölçere sahip olmanın yanı sıra bir lanet ölçer de bulunuyor. Oyuncu yeni bir odaya girdikçe, altın yerine kanla sunulan eşyaları satın aldıkça veya karanlıkta düşmanlarla savaştıkça Lanet ölçer artıyor. Barbekü ve meşalelerle bir odayı aydınlatmak karanlık hasarı azaltabilmekte. Son olarak lanetler oyuncunun yeteneklerini engelliyor ve ek zorluklar ve fırsatlar sunuyor.  

Yapımcı: Passtech Games

Çıkış Tarihi: 3 Mart 2020

Platform: PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox One, Nintendo Switch

Scarlet Nexus Görsel

Scarlet Nexus

Scarlet Nexus, Bandai Namco Studios ve TOSE tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanan 2021 yapımı bir aksiyon-macera video oyunudur.

Scarlet Nexus çok uzak bir gelecekte, bildiğimizden çok farklı bir dünyada geçiyor. İnsanların beyin gücünü hayal edemeyeceğimiz bir seviyeye çıkardığı, bu güce doğru şekilde kullanabilecek seviyede olanların çeşitli güçler elde ettiği bir dünya. Bilinmeyen bir sebepten gökten düşen ve insanların gelişmiş beyinlerine karşı açlık duyan “Others” adındaki yaratıklar ile insanlar arasındaki yegane savunma ise “Other Suppression Force” (OSF) isimli organizasyon. Bu organizasyon üyeleri gelişmiş güçlere sahip ve aldıkları yaşlanmayı engelleyici tedavi sayesinde uzun süre yaşayan psiyoniklerden oluşuyor. Hikayenin iki ana karakteri vardır. Büyük bir kahramanın soyundan gelen ve ailesi şehrin yönetiminde bulunan Yuito Sumeragi ile silah endüstrisinde hatırı sayılır nüfuzu olan Randall ailesinin evlatlık kızı Kasane Randall. OSF’e yeni katılan karakterlerimiz şehirde gerçekleşen bir saldırı sonucu tanışıyor ve sonrasında seçilen karaktere göre değişen uzun bir macera başlıyor. 

Yapımcı: BANDAI NAMCO Studios, TOSE

Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2021

Platform: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox X ve S Serisi, Microsoft Windows

 

James Bond 007: Blood Stone Nedir?
Bizarre Creations tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 3 ve Xbox 360 için Activision tarafından yayınlanan üçüncü şa...
En İyi Yarış Oyunları PC 2020 - 2023
Kimisinde sevdiğiniz yarışçıları sahada yöneteceğiniz kimisinde ise oyunu simüle şekilde görüp yarışların direktörü olacağınız en iyi yarış oyunlarını...