Ejder Ateşi Operatör Kaç Vp? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Ejder Ateşi Operatör Kaç Vp?

Ejder Ateşi Operatör Kaç Vp?

Ejder Ateşi görünüm paketi Ultra görünüm katmanına ait olduğundan, bir bütün olarak 9900 Valorant Puanına (VP) mal olurken, tek tek görünümler 2475 VP değerindedir. Paketteki yakın dövüş silahı olan Ejder Ateşi Dagger, 4950 VP'ye mal olur.

2 Haziran 2020'de resmi olarak piyasaya sürülen Valorant, dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri haline geldi. CS:GO ve Overwatch gibi oyunlardan ilham alan oyunu rakipleri arasında öne çıkaran şey, görsellerinin yanı sıra renkli yetenekleri ve oynanış mekanikleri. Riot Games, güzel görünümler geliştirmek ve bunları kusursuz bir şekilde uygulamak konusunda her zaman bir ustalığa sahip olmuştur ve Valorant da bir istisna değildir.

god-of-war-figurine

Valorant 2200 VP VPoints

₺ 450,00

₺ 441,00

Adından ve görselinden de anlaşılacağı gibi, Riot Games tasarımcıları bu dış görünüm paketini tasarlarken ejderhalardan ilham aldılar. Dragon temasını 4 farklı varyantla süsleyen ve bunu silahlara çok iyi yansıtmayı başaran Riot Games, Ejder Ateşi koleksiyonuyla gerçekten iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor.

Ejder Ateşi görünüm paketi aşağıdaki 5 silah için tasarlanmıştır:

  • Vandal
  • Operator
  • Judge
  • Frenzy
  • Melee

Bu cilt koleksiyonu bir bütün olarak çok popüler olsa da, bunların en dikkate değer olanı Ejder Ateşi Operatörü olabilir. Valorant'taki en güzel operatör skinlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz çünkü silah ele alındığında ejderha kanatları çok şık bir animasyonla açılıyor ve bu ejderha tasarımı operatör silahıyla çok uyumlu görünüyor.

Ayrıca, bu görünüm paketindeki tüm silahlar 4. seviyeye yükseltilebilir (yalnızca yakın dövüş silahı olan Ejder Ateşi Dagger, 2. seviyeye yükseltilebilir).

Ayrıca toplamda 4 farklı varyant bulunmaktadır:

  • Varsayılan
  • Varyant 1 (Kırmızı)
  • Varyant 2 (Mavi)
  • Varyant 3 (Koyu)

Ejder Ateşi paketinde silah görünümlerinin yanı sıra bir sprey, silah arkadaşı ve oyuncu kartı da bulunur. Ancak bu kozmetik ürünleri almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Oyundaki en güzel operatör görünümlerinden biri olan Ejder Ateşi'ne sahip olmak için ihtiyacınız olan Valorant VP'leri eTail.com.tr'den satın alarak oyundaki yeni özelliklere erişebilir ve oyun keyfinizi artırabilirsiniz!

Son 10 Yılın En İyi 10 Oyunu
Son 10 Yılın En İyi 10 Oyunu, Geçtiğimiz son 10 yılın, en iyi 10 oyunu olarak tanımlanabilecek oyun isimlerini sayfamız içerisinde sizler için listele...
Afet Phantom Kaç VP?
Valorant oyununda en çok tercih edilen kaplamalar arasında bulunan Afet Phantom kaplaması hakkında detaylı bir rehber....