Diablo IV için ilk büyük genişleme paketi Blizzcon 2023'te duyuruldu! - Oyun Haberleri - eTail Blog
Arka planda Blizzcon 2023 görseli ve önde eTail logosu.

Blizzcon 2023 dünya genelindeki oyuncular için heyecan verici bir etkinlik oldu. Heyecanla beklenen Diablo IV genişleme paketi ile yepyeni bir sınıfı içeren duyurular ile karşılaştık. Blizzard Entertainment etkinliğin canlı açılış seremonisinde oyunculara onları nelerin beklediğine dair açıklamalarda bulundu.

Vessel of Hatred: Nahantu'ya Dönüş

Blizzcon'daki Diablo IV haberlerinin merkezinde oyunun ilk büyük genişleme paketi olan "Vesse of Hatred" duyurusu yer aldı. Bu genişleme oyuncuları Diablo II'de ilk kez görülen Nahantu adlı ormanlık dünyaya geri götürecek. Blizzard'a göre genişleme hikayesi, Baş Şeytan kötü karakter Mephisto'nun kaderine ve Diablo IV'te gerçekleşen olayların ardından Sanctuary için planlarına odaklanacak. Genişleme hakkında detaylar sınırlı olsa da hayranların heyecanını bir nebze de olsa almak için etkileyici bir fragman sunuldu.

Blizzcon'daki Diablo IV haberlerinin merkezinde, oyunun ilk büyük genişleme paketi olan "Nefret Kabı"nın duyurulması yer aldı. Bu genişleme, oyuncuları Diablo II'de ilk kez görülen Nahantu adlı ormanlık dünyaya geri götürecek. Blizzard'a göre, genişleme hikayesi, kötü ünlü Baş Şeytan kötü karakteri Mephisto'nun kaderine ve Diablo IV olaylarının ardından Sanctuary için planlarına odaklanacak. Genişleme hakkında spesifik detaylar sınırlı olsa da hayranlar, daha fazla bilgi için sabırsızlandıran etkileyici bir fragmanla karşılandılar.

Diablo IV için Yeni Bir Sınıf: Spiritborn

En heyecan verici duyurulardan biri Diablo IV'e "Spiritborn" adı verilen yeni bir sınıfın tanıtılması oldu. Yeni sınıf oyuna "Vessel of Hatred" genişleme paketi ile birlikte katılacak. Blizzard bu sınıfın Diablo serisinde daha önce görülmemiş bir değişiklik olduğunu söyledi ve oyuncular için benzersiz bir oynanış deneyimi sunacağını ekledi.

Blizzard, Spiritborn hakkında pek fazla ayrıntılı bilgi vermemiş olsa da ekim ayında gerçekleşen bir datamine sızıntısı sınıfın potansiyel yeteneklerine dair ipuçları sunmuştu.

Datamine İpuçları ve Çıkış Tarihi

Resmi duyurudan önce oyuncular Diablo IV'ün test sürümünde bazı ipuçları bulmuşlardı. Bu ipuçları, "Lord of Hatred" olarak adlandırılan bir genişleme ve kötü karakter Mephisto ile ilişkilendiriliyordu. Ardından "Vessel of Hatred" genişleme paketinin duyurulması ile bu sızıntının gerçek olduğu anlaşıldı.

Vessel of Hatred genişleme paketinin çıkış tarihini Blizzard "2024 yılının sonlarına doğru" planladıklarını belirtti.

Marvel's Spider-Man 2 PC'ye Ne Zaman Gelecek?
Serinin bir önceki oyunlarını PC'de oynayan hayranlar yeni oyunun ne zaman PC'ye geleceğini merak ediyor....
Nintendo Live-Action Zelda Filmini Duyurdu
The Legend of Zelda'nın yaratıcısı Shigeru Miyamoto, Into the Spider-Verse filmiyle tanınan ve Marvel Studios kurucusu olan Avi Arad ile işbirliği içe...