Cyberpunk 2077'nin Son Güncellemesiyle Yepyeni Özellikler Geliyor - Oyun Haberleri - eTail Blog
arkaplanda Cyberpunk 2077 fotoğrafı, önde etail logosu

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için son güncelleme olan 2.1 sürümünü duyurdu. 5 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de kullanıma sunulacak güncelleme, Night City metro sistemini içeriyor. Beş hat, onlarca istasyon içeren bu metro sistemi, oyunculara oyun dünyasında daha etkileşimli bir deneyim sunacak.

Güncelleme aynı zamanda araba yarışları, geliştirilmiş boss savaşları ve motosiklet kullanım mekaniğinin geliştirilmesi gibi özellikleri içeriyor. Erişilebilirlik odaklı yenilikler arasında ise büyük yazı font seçenekleri, nişangah yardımları, renk körü modları ve hack zamanlayıcılarının devre dışı bırakılması gibi seçenekler yer alıyor.

Tam güncelleme notları henüz açıklanmamış olsa da, CD Projekt Red, güncelleme sonrasında keşfedilecek yeni sürprizleri vaat ediyor. Cyberpunk 2077 hayranları için, bu güncelleme, Night City'nin atmosferine geri dönmenin ve en son eklemeleri denemenin heyecan verici bir fırsatını sunuyor.

Among Us, Indie Oyunlarıyla Heyecan Verici Bir İşbirliğine Adım Atıyor!
Oyun mağazalarında hüküm süren crossover kostüm trendine bir selam durarak, Among Us popüler indie oyunlarıyla heyecan verici bir işbirliğini duyurdu....
Capcom'un Remake Akını: Resident Evil İçin Neler Gelecek?
Capcom'un Resident Evil serisindeki başarılı remake'leri devam ediyor. Yasuhiro Anpo'nun gelecek projelerle ilgili planları, hayranları heyecanlandırı...