Capcom'un Remake Akını: Resident Evil İçin Neler Gelecek? - Oyun Haberleri - eTail Blog
Resident Evil remake ve eTail logosu

Capcom'un son Resident Evil remake'leriyle kazandığı başarılar, hayranları bir sonraki nostaljik dirilişiyle heyecanlandırıyor. Beğenilen Resident Evil 2 remake'i tarzında daha fazla oyunu bekleyebiliriz.

Capcom, Resident Evil 2, 3 ve 4 gibi klasikleri başarıyla yeniden tasarladıktan sonra bir sonraki adımını düşünüyor. Seri zaten klasiklerine döndüğü için soru şu: Sıradaki ne olacak? Bazıları daha az bilinen girişleri ele almayı öneriyor, bu noktada Resident Evil: Code Veronica ön plana çıkıyor.

2000 yılında Dreamcast için piyasaya sürülen Code Veronica, Claire ve Chris Redfield'ı Umbrella Corporation'a karşı T-virüs salgınında izlerken, öncekilerden farklı olarak daha modern bir görünüme sahipti. Capcom, bir sonraki remake'ini düşünürken, hayranlar, sıradaki yapımın yakın geçmişteki girişlere mi yoksa bu hayran favorisine mi odaklanacağını merakla bekliyor. Geçmişteki başarılar, Capcom'un bir kez daha ikonik bir Resident Evil başlığına yeni bir soluk getirmeye hazır olduğunu gösteriyor.

god-of-war-figurine

Resident Evil 4

₺ 966,22

Cyberpunk 2077'nin Son Güncellemesiyle Yepyeni Özellikler Geliyor
Cyberpunk 2077'nin final büyük sürümü 5 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için yayınlanacak olan 2.1 Versiyonu ile gelen beş hatlı ve bir...
Heyecanla Beklenen GTA 6 Tanıtım Videosu Yayınlandı, Ancak PC Sürümü Belirsizliğini Koruyor
GTA 6 tanıtım videosu heyecanla beklenen bir etkinlikle yayınlandı, ancak maalesef PC sürümü hakkında hâlâ belirsizlik devam ediyor. Rockstar, bu büyü...