Camp Canyonwood Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Camp Canyonwood Nedir?

 

Camp Canyonwood, yeni ve ihtişamlı bir kamp inşa etmenizi sağlayan ancak aynı zamanda kendinizi çeşitli maceralar içerisinde bulabileceğiniz bir video oyundur. Bu oyun, oldukça kısa bir süre önce yayınlanmış olmasına rağmen, özellikle kategoride yer alan oyunları seven oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Yeniden tasarlanmış olan ve birçok ögeyi içerisinde bulunduran Camp Canyonwood macera, gündelik, simülasyon ve bağımsız video oyunu kategorilerinde yer almaktadır. Oyun sadece kamp inşa etmek değil aynı zamanda kampın inşası için çalışmakta olan karakterimizi simüle etmemize de olanak sağlıyor. Aynı zamanda kampın yönetimi sırasında çeşitli maceralar içerisinde kendinizi de bulabiliyorsunuz.

Tüm bunlarla birlikte oyun tek bir yönde hareket etmiyor. Camp Canyonwood oyununda kampçılara balık tutmayı, okçuluk yapmayı ve benzer aktiviteleri öğretiyorsunuz. Kampta tehlikeler meydana gelmesi durumunda ise kum havuzuna saklanarak kendinizi koruyorsunuz. Sonuçta oyunun geçtiği alan bir kamp alanı ve her şeyin gerçekleşebilmesi mümkün. Camp Canyonwood genel olarak simülasyon anlamında güzel bir macerayı oyunculara sunuyor.

Camp Canyonwood Yapımcısı Kimdir?

Camp Canyonwood oyunu bağımsız oyun geliştiricileri kategorisinde yer alan oyunlardan biridir. Oyunun tasarımı bağımsız oyun geliştiriciler tarafından yapılmış ancak geliştirme ve yayınlama aşamasında çeşitli şirketler de devreye girmiştir. Camp Canyonwood oyununun geliştirici şirketi Deli Interactive şirketidir. Deli Interactive şirketi tarafından geliştirilen Camp Canyonwood, Graffiti Games tarafından çeşitli platformlar için yayınlanmıştır.

Camp Canyonwood

Camp Canyonwood Ne Zaman Yayınlandı?

Camp Canyonwood oyunu 2022 yazında oyuncular ile buluşan oyunlar arasında yerini aldı. Oyunun tanıtımı daha önce yapılmış ve Camp Canyonwood’un 2022 Ağustos ayında çıkacağı yayıncı şirket tarafından açıklanmıştı. Camp Canyonwood 4 Ağustos 2022 tarihinde Microsoft Windows, MacOS ve Linux için eş zamanlı olarak piyasaya sürüldü. Oyunun henüz bir konsol versiyonu bulunmuyor. Oyunu şu anda sadece PC’nizde oynayabilirsiniz.

Camp Canyonwood Ücretli Mi? Fiyatı Ne Kadar?

Camp Canyonwood oyununu bilgisayarlarında oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak oyun satın almaları gerekmektedir. Oyunun herhangi bir ücretsiz versiyonu bulunmamaktadır. Bu sebeple belirlenen ücretin ödenmesi ve oyunun mağazalardan satın alınması gerekiyor. Graffiti Games tarafından piyasaya sürülen Camp Canyonwood oyununu satın almak için ödemeniz gereken tutarı Camp Canyonwood sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. 

Camp Canyonwood Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygun?

Camp Canyonwood oyununda şiddet, korku veya cinsel içerikler bulunmuyor. Bu sebeple oyunda herhangi bir yetişkin içerik uyarısı da yer almıyor. Bu sayede Camp Canyonwood oyununu her yaştan oyuncunun diledikleri gibi oynayabilmesi mümkün. Ancak Camp Canyonwood oyununda Türkçe dil desteği de bulunmuyor. Oyunun menülerinde, arayüzünde veya altyazılarında Türkçe dil seçeneği yok. Camp Canyonwood sadece İngilizce dil seçeneğine sahip oyunlardan biri.

Camp Canyonwood Nasıl İndirilir?

Camp Canyonwood oyununu bilgisayarlarında oynamak isteyen oyuncuların öncelik olarak oyunu indirmeleri gerekmektedir. Oyunu indirmek için belirlenen ücreti ödemeniz ve oyunu satın almanız gerekir. Camp Canyonwood’u Steam mağazası başta olmak üzere çeşitli video oyun mağazalarından kolaylıkla indirebilirsiniz. Steam üzerinden Camp Canyonwood indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz;

  • eTail'deki hesabınıza giriş yapın.
  • Ardından arama sekmesine tıklayın ve oyunun adını yazın.
  • Sonrasında oyunu bulun ve sepetinize ekleyin.
  • Ödeme işlemlerini tamamlayın ve oyunu satın alın.
  • Steam uygulamasındaki kütüphanenize girerek eTail'den aldığınız keyi etkinleştirin ve oyununuzu indirmeye başlayın.

Yukarıdaki adımları takip ederek kolaylıkla Camp Canyonwood indirebilir ve bilgisayarınızda oynamaya başlayabilirsiniz.

Camp Canyonwood

Camp Canyonwood Sistem Gereksinimleri Nedir?

Camp Canyonwood oyununu oynamak isteyen oyuncuların bilgisayarlarında belirli sistem özelliklerinin olması gerekir. Oyunun ihtiyaç duyduğu sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarlarda bu oyunu kolaylıkla oynayabilirsiniz. Aksi durumda donma, kasma ve oyunun açılmaması gibi problemlerle karşı karşıya kalabilmeniz mümkündür. Camp Canyonwood minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir;

  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10
  • İşlemci: Çift Çekirdekli 2 Ghz İşlemci
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5770
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Camp Canyonwood önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekilde;

  • İşletim Sistemi: Microsoft Windows 10 veya 11
  • İşlemci: Çift Çekirdekli 2 Ghz İşlemci
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5770
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Yukarıdaki sistem özelliklerine veya daha fazlasına sahip olan bilgisayarlarda Camp Canyonwood oyununu kolaylıkla oynayabilirsiniz. Ayrıca oyun yüksek grafiklere veya üst düzey mekaniklere sahip olmadığı için büyük sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymamaktadır. Bu sebeple orta standartlardaki bilgisayarlarda kolaylıkla bu oyunu oynayabilmek mümkündür. Ancak yine de oyunu satın almadan önce bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol etmenizde fayda vardır.

Camp Canyonwood Konusu Nedir?

Camp Canyonwood oyunu, bir kampı yeniden inşa etmenizi ve kampı yönetmenizi konu ediniyor. Bu doğrultuda birçok sorumluluk, görev ve macera oyuncuları bekliyor. Oyunda yaz kampını iyi bir şekilde kontrol etmeniz ve ziyaretçileri memnun etmeniz de fazlasıyla önemli. Kampçıları ne kadar doğru bir şekilde yönetirseniz, kampınızı ihtişamlı bir hale getirmeniz de bir o kadar kolay oluyor. Ayrıca oyunda kampı ziyaret eden misafirlere çeşitli öğrenimler ve beceriler de katmaya çalışıyorsunuz.

Çeşitli görevlerin yer aldığı Camp Canyonwood genel olarak bir kamp alanı simülasyonu. Oyun simülasyon oyununu sevenlerin fazlasıyla ilgi çekiyor. Oyunda ayı saldırıları ve benzer durumlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumlarda ziyaretçilerinizi korumaya hazır olun.

Camp Canyonwood

Camp Canyonwood Nasıl Oynanır?

Camp Canyonwood oynanış açısından oldukça basit oyunlardan biridir. Bu sebeple oynanış sırasında mekanik problemler ve benzer zorluklar ile karşılaşmadan rahatlıkla keyif alabilirsiniz. Camp Canyonwood’da oyuncuları en çok zorlayan nokta misafirleri yılanlar, ayılar ve uzaylılar gibi dış sorunlardan korumaktır.

Kamp alanında önceliğiniz misafirleri memnun etmek ve onları çeşitli sorunlardan kurtarmak olmalıdır. Aksi durumda misafirler konaklamak için sizin kamp alanınızı tercih etmeyebilir. Oyuna başladığınızda ilk olarak kamp alanını yeniden inşa ediyorsunuz. Eklemeler ve çıkarmalar yaparak dilediğiniz kamp alanına sahip oluyorsunuz. Ardından yaz gelip çatıyor ve kamp dolmaya başlıyor. Bu süre zarfında da kampta kalan misafirler için çeşitli aktiviteler bulunuyor. Bunları onlara öğreterek hem eğlenceli vakit geçirmelerini hem de yeni kazanımlar elde etmelerini sağlıyorsunuz.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection Sistem Gereksinimleri (2023)
Uncharted serisi Sony Interactive Entertainment şirketi tarafından yayınlanmış üçüncü şahıs bakış açısı aksiyon macera oyunu serisidir....
Victoria 3 Nedir?
Paradox tarihinin en çok beklenen oyunlarından biri olan Victoria 3'te toplumunuzdaki rekabet eden çıkarları dengeleyin ve güneşteki yerinizi kazanın....