Apple Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Apple Nedir?

Apple Nedir? 

Apple eski adıyla Apple Computer Inc., Kaliforniya merkezli elektronik ürünler, bilgisayar yazılımları ve kişisel bilgisayarlar tasarlayan ve satan Amerikan çok uluslu şirkettir.  Başlangıçta Mac isimli bilgisayarlar üreten şirket daha sonra elektronik ve dijital ürünler üzerine yoğunlaşmıştır. 2007 yılında çıkarmaya başladığı iPhone telefonlarıyla birlikte şirket isimini Apple Inc. olarak değiştirmiştir. 

 

Apple’ın Kurucusu Kimdir? 

Apple’ın temelleri Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne tarafından Apple 1 kişisel bilgisayarını satmak amacıyla atılmıştır. 

 

Apple Ne zaman Kurulmuştur?

Apple Şirketi’nin kuruluş tarihi 1 Nisan 1976 olarak belirtilmektedir. 

 

Apple’ın Kaç Kullanıcısı Vardır?

Apple’ın en ünlü markası Iphone isimli telefonu 2020 yılı verilerine göre dünyada 1 milyarın üzerinde kullanıcı sayısı olduğu düşünülüyor. Aynı şekilde Türkiye’deki kullanıcı sayısı 10 milyon kişiyi geçmiş durumda. 

Apple Nedir

Apple’ın ürünleri nelerdir?

  • Mac
  • İpad
  • Iphone
  • Watch
  • TV
  • Music
  • Airpods
  • Aksesuarlar

 

App Store Nedir?

App Store, Apple’ın sahibi olduğu çevrimiçi bir uygulama / aplikasyon mağazasıdır. Ücretli ve Ücretsiz birçok mobil uygulama burada erişime sunulmaktadır. 

 

İOS Nedir? 

İOS Apple markasının iPhone telefonları için geliştiriği işletim sistemi (operating system) dir. İlk olarak 2007 yılında iPhone için geliştirilmiş olsada zamanla iPod ve iPadlerde de kullanılmaya başlamıştır. 

 

App Store ve iTunes Hediye Kartı fiyatları nedir? 

Apple Dijital Ürünlerinden yararlanmak için App Store ve iTunes Hediye Kartı satın alabilirsiniz. 

App Store ve iTunes Hediye Kartı: 50 TL

App Store ve iTunes Hediye Kartı: 25 TL

 

Popüler Strateji Oyunları Nelerdir?
Strateji oyunları da insanların kendilerini geliştirmesine fırsat sunan bir oyun türüdür. ...
App Store ve iTunes Hediye Kartı Nedir?
iTunes Hediye Kartı Apple tarafından çıkarılan iPhone, iPad ve Macbook gibi cihazlardaki dijital hizmetlere kredi kartı olmadan erişmeyi sağlar....