Yeni Witcher CO-OP Modu Geliştirmelerine Yeniden Başlandı - Oyun Haberleri - eTail Blog
Yeni Witcher CO-OP Modu Geliştirmelerine Yeniden Başlandı

PC oyunlarında Witcher serisi, Polonyalı bir video oyun geliştiricisi olan CD Projekt Red tarafından geliştirilen popüler bir aksiyon rol yapma oyunu (RPG) serisidir. Bu serinin aslında kitap ve dizi serisi bulunmaktadır.Oyun ve Dizi, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin Witcher olarak bilinen profesyonel bir canavar avcısı olan Geralt of Rivia'nın maceraları etrafında dönen fantastik kitap serisine dayanıyor.

the-witcher

Proje Sirius olarak bilinen modun yeniden geliştirme haberi ise direk Witcher serisi ile ilgili olan bir proje ve bu proje için haber, doğrudan CD Projekt Red'den geldi. Ekim 2022'de duyurulan Proje Sirius, Witcher evrenine farklı bir yaklaşımdır. Stüdyodan yapılan iş ilanlarına dayanarak, oyunun popüler mekaniklerle dolu olacağı düşünülmekte. Bunlar arasında aksiyon tabanlı dövüş, düz bir ilerleyiş olarak üretilen alanlar ve çok sayıda eşzamanlı oynama öğeleri bulunabilir.

Project Sirius hakkında, CD Projekt'in kendi ürettiği bir dizi yeni Witcher oyunuyla birlikte piyasaya sürülmek üzere tasarlanan The Witcher serisinin bir yan ürünü olması dışında çok az şey biliniyor. Yatırımcılara bir bilgi daha veren CD Projekt, bu durumun "Proje Sirius'un orijinal konseptinin kapsamını ve ticari potansiyelini,bu proje için yeni bir çerçeve formüle etme konusundaki devam eden çalışmaları" yeniden değerlendirmesinden kaynaklı bir açıklama olduğunu belirtti.

Hız Tutkunları İçin Birebir: Heyecan Verici Hızlı PC Oyunları (2023)
Adrenalin tutkunları için hazırlanmış hızlı PC oyunları listemizde, Ghostrunner, DOOM Eternal, F1 2021 ve daha fazlası gibi heyecan verici oyunları bu...
Geçmişe Yolculuk: Kaçırmamanız Gereken En İkonik 90'lar PC Oyunları
90'ların en ikonik ve etkili PC oyunlarını içeren kapsamlı listemizle oyun tarihine bir yolculuğa çıkın. Bu zamansız klasikleri yeniden hatırlayın, ke...