Warner Bros'dan Muhteşem Bir Duyuru - Oyun Haberleri - eTail Blog
Warner Bros'dan Muhteşem Bir Duyuru

Warner Bros. geçtiğimiz aylarda çıkan Hogwarts Legacy oyununun yükselişi ardından, kendileri de bir Harry Potter oyunu geliştirdiklerini duyurdu. Kulağa muhteşem gelen bu haberde Warner Bros. Harry Potter: Quidditch Champions oyununu hali hazırda geliştirdiklerini açıkladı. Şimdilik oyun hakkında bilgiler oldukça sığ olsada. Oyunun resmi internet sitesinde oyun tester ekibine kayıt portalı bulunuyor. Harry Potter: Quidditch Champions.hakkındaki mevcut bilgiler oyunun çevrimiçi çok oyunculu ve hızlı tempolu bir tarza sahip olacağını bizlere gösteriyor. Ayrıda oyunun yapımı için yeni verilmiş bir karar olmadığı ve birkaç yıldır geliştirildiği de söyleniyor.

harry-potter-quidditch

Quidditch’den biraz bahsedecek olursak, dört farklı evin takımından oluşan iki takım arasında oynanır. Her takım yedi oyuncudan oluşur: üç chaser, iki beater, bir keeper ve bir seeker. Oyuncular, süpürgelerinde uçarken, quaffle adı verilen topu hedefe atmak için mücadele ederler. Beater'lar, topu karşı takımdaki oyunculara fırlatarak veya onları engelleyerek müdahale eder. Keeper, takımının halkaya giren topu savunmakla görevlidir. Seeker, Altın Avcısı adı verilen küçük bir altın topu bulmak ve yakalamak için mücadele eder. Altın Avcısı yakalandığında, oyun sona erer ve yakalayan takım 150 puan kazanır.

Bütün bunların ardından bu tür bir yapımda oynanış mekanikleri ve görsel anlamda doyuruculuk içerin umarız Warner Bros. kollarını sıvamıştır. Gotham Knight ve Midnight Suns’ın oyun mekanikleri ve genel anlamda tutulmaması bizleri bu yapım için endişelendirse de Hogwarts Legacy gibi bir süprizi de umud etmiyor değiliz.

2023'ün En İyi Bulut Oyun Platformları: Sınırsız Oyun Keyfi
Donanım sınırlamlarına elveda deyin ve bulut oyun platformlarının yardımıyla yeni deneyimlere yelken açın!...
Yaratıcılığın Sınırlarını Zorlamak: Bağımsız Oyunlar Nelerdir?
Geleneksel oyun tasarımını bir kenara koyarak sınırları zorlayan bağımsız oyunları sizler için detaylandırdık....