Karanlık Lezzetler: Warhammer Skulls Festivali Yaklaşıyor! - Oyun Haberleri - eTail Blog
En üstte Warhammer Skulls logosu ve alt solda Warhammer logosu, alt sağda eTail logosu

Warhammer Skulls festivali yaklaşıyor! Festival, karanlık ve büyüleyici Warhammer evreninin hayranlarını çeşitli cazip indirimlerle cezbedecek. Etkinlik başlıca Warhammer ürünlerinde heyecan verici fırsatlar sunmanın yanı sıra, Warhammer oyunlarının dayanılmaz mirasını kutlamak için gerçekleşiyor. Festival hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz!

Favori Warhammer Oyunlarımız

İşte Warhammer IP'sinden en sevdiğimiz iki başlık. Belki de etkinlik sırasında indirimler sona ermeden bir göz atmak istersiniz.

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters - Şeytani Güçlere Karşı Bir Savaş

Bu yoğun strateji tabanlı oyun, oyuncuların Kaos güçleriyle savaşan güçlü Daemonhunter'ların rolünü üstlenecekleri bir deneyim vaat ediyor. Sürükleyici hikaye anlatımı, taktiksel savaş mekanikleri ve 41. binyılın karanlık noktalarına derin bir dalışla Chaos Gate - Daemonhunters unutulmaz bir oyun deneyimi sunuyor.

god-of-war-figurine

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

₺ 1.564,67

Warhammer 40,000: Mechanicus: Mechanicus'un Gücünü Serbest Bırakın

Bu derin taktik rol yapma oyununda oyuncular Warhammer 40,000 evrenindeki teknolojik olarak ileri seviyedeki Adeptus Mechanicus fraksiyonunu kontrol ediyor. Magos Dominus Faustinius olarak oyuncular, Silva Tenebris gezegenine bir keşif gezisi düzenleyerek eski teknolojilerle karşılaşıyor ve tehlikeli seçimler yapıyor. Zengin özelleştirme seçenekleri, stratejik oynanış ve atmosferik dünya inşasıyla Mechanicus, strateji ve Warhammer hayranları için büyüleyici bir deneyim sunuyor.

god-of-war-figurine

Warhammer 40,000: Mechanicus

₺ 1.008,22

Yaklaşan Oyunlar

Warhammer Skulls festivalinin ana odak noktası indirimler olsa da gelecekteki Warhammer oyunlarına duyulan heyecanı da alevlendirmeyi başardı. Hayranlar (ve bizler) merakla beklenen iki oyunu heyecanla bekliyoruz:

Warhammer 40,000: Boltgun - Birinci Şahıs Aksiyonuna Nostaljik Bir Yolculuk

Warhammer 40,000: Boltgun, klasik birinci şahıs nişancı oyunlarının nostaljik ruhunu yakalamayı hedefliyor. Bu yaklaşan oyunda oyuncular, genetik olarak geliştirilmiş bir Uzay Denizci'nin botlarını giyerek, karanlığın güçlerine karşı yüksek tempolu savaşlara katılacaklar. Hızlı-tempolu aksiyon, etkileyici silahlar ve gerilim dolu çatışma anları ile Boltgun, heyecan verici bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 - Efsanevi Kahramanlığın Devamı

İlk Space Marine oyununun merakla beklenen devamı olan Warhammer 40,000: Space Marine 2, Kaptan Titus ve kararlı Ultramarinlerin destansı hikayesini sürdürüyor. Belirli detaylar henüz sınırlı olsa da hayranlar Kaos güçlerine karşı amansız savaşa geri dönecekleri gelişmiş bir görsel deneyim, genişletilmiş oyun mekaniği ve etkileyici bir hikaye sunulacağı için heyecanla bekliyorlar. Space Marine 2, öncülünün başarısını üzerine inşa ederek daha da heyecan verici ve görsel açıdan etkileyici bir macera sunmayı amaçlıyor.

Tüm Batman Oyunları Sıralaması: Kara Şövalye'nin Dijital Maceraları
Kara Şövalye'nin 90'lardan bugüne kadar adalet arayışına çıktığı video oyunlarını sizler için derledik!...
Street Fighter 6 Hakkında Tüm Bildiklerimiz: Karakterler, Oynanış ve Daha Fazlası!
İkonik dövüş oyunlarından bir tanesi olan Street Fighter 6 hakkında tüm bildiklerimizi bir yazıda topladık!...