Volley Pals Oyun İncelemesi - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
Volley Pals Oyun İncelemesi

Volley PalsNAISU tarafından geliştirilen ve yayınlanan modern bir arcade voleybol oyunudur. Bu oyun, her seviyesinde farklı mekaniklere sahip olan, adrenalin dolu bir deneyim sunar.

Oyunun Teması

Volley Pals, yerel çok oyunculu bir parti oyunu olarak tasarlanmıştır ve 4 kişiye kadar destek verir. Oyun, topu vurup rakibinizin sahasına geçirmeniz gereken basitleştirilmiş bir arcade voleybol oyunudur. Ancak Volley Pals'da, klasik voleybolda hoş karşılanmayabilecek birçok ilginç şey yapabilirsiniz. Bunlar arasında rakibinizin alanına girmek, rakibinizin servisini kullanmak, file yüksekliğini artırmak, taş-kağıt-makas oynamak ve fragmanda görülebilecek çeşitli diğer şeyler bulunmaktadır.

Oyun Mekanikleri

Her seviye, sizi bir sonraki için heyecanlandıracak benzersiz bir tema ile tasarlanmıştır. Oyun, 1v1 veya 1v2’den 2v2’ye kadar oynama seçenekleri sunar. Her seviyede farklı bir mekanik tanıtılır ve bunu avantajınıza oynamak ve ustalaşmak size bağlıdır.

Sistem Gereksinimleri

Volley Pals oyununu oynayabilmek için bilgisayarınızın aşağıdaki sistem gereksinimlerini karşılaması gerekmektedir:

  • İşletim Sistemi: 32/64 bit Windows
  • İşlemci: 1.5 GHz Core2Duo
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Grafikler: OpenGL 2 veya daha yüksek
  • Depolama: 340 MB kullanılabilir alan

Oyun Boyutu

Volley Pals oyunu, bilgisayarınızda yaklaşık 340 MB yer kaplar.

Sonuç

Volley Pals, arkadaşlarınız, aileniz veya birlikte süper eğlenceli zaman geçirebileceğiniz herhangi biriyle koltuğunuzun kenarında olmak istiyorsanız tam aradığınız oyun. Oyun, orijinal ve sevimli 2D tarzı karakterlerle her saniyenin tadını çıkarmanızı sağlar. Hatta kendi seviyenizi mükemmel bir şekilde uyarlamak için kendi seviyenizi özelleştirebilirsiniz.

Ancak, bazı incelemeler oyunun sadece ortalama bir başlık olduğunu ve konsol ve PC için daha fazla hata içerdiğini belirtiyor. Bu nedenle, oyunu satın almadan önce bu noktaları göz önünde bulundurmanızı öneririz.

Prince of Persia: Sands of Time Remake Yeniden Başlıyor
Ubisoft’un sevilen oyunu "Prince of Persia: Sands of Time"ın yeniden yapım süreci, baştan aşağı yenilenmiş tasarımı ve gerçekçi bir yaklaşım ile karşı...
Siber Saldırı: Ready or Not’ın Geliştiricisi VOID Interactive Hacklendi
Son zamanların en popüler oyunlarından olan Ready or Not’ın geliştiricisi VOID Interactive, büyük bir siber saldırıya uğradı. Bu saldırı, oyun dünyası...