Valve, CS2 İsmini Tescilledi - Oyun Haberleri - eTail Blog
Valve, CS2 İsmini Tescilledi

Geçtiğimiz günlerde Valve PC oyunlarında bir devrim yaratan Global Offensive oyunundan sonra sessizliğini bozdu, Valve CS2 ismini tescil ettirdi. Kısaca Valve ve CS:GO’dan bahsedecek olursak, Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) Valve Corporation ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilen popüler bir birinci şahıs nişancı video oyunu olarak Ağustos 2012’de biz oyun severlerin dünyasına katıldı.

cs2

Oyun severler tarafından hızla sevilen bu oyununun en önemli özellikleri kısaca; oyuncuların benzer beceri düzeylerine sahip diğer oyunculara karşı rekabet etmesine izin veren rekabetçi eşleştirme sistemidir. Oyuncular ayrıca gündelik oyunlara katılabilir, botlara karşı oynayabilir veya belirli kurallara sahip kendi özel oyunlarını oluşturabilirler.

CS:GO, önemli ödül havuzları sunan profesyonel e-spor ligleri ve turnuvaları ile geniş ve aktif bir topluluğa sahip bir oyun. Piyasaya sürüldüğünden bu yana yeni haritalar, silahlar ve oyun modları dahil olmak üzere çok sayıda güncelleme ve yama alan CS:GO artık yerini CS2 ye bırakacak gibi görünüyor. Resmi Steam hesabının Banner görselini değiştiren Valve bizlere bununla büyük bir heyecan uyandırmayı başardı.

Steam Bahar İndirimleri Başladı
Pc oyunlarında Steam’i bilmeyen yoktur. Steam indirim takvimindeki bahar indirimleri resmi olarak başladı....
Hız Tutkunları İçin Birebir: Heyecan Verici Hızlı PC Oyunları (2023)
Adrenalin tutkunları için hazırlanmış hızlı PC oyunları listemizde, Ghostrunner, DOOM Eternal, F1 2021 ve daha fazlası gibi heyecan verici oyunları bu...