Valorant Ufkun Sınırı Skin Koleksiyonu Kaç VP? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Ufkun Sınırı Skin Koleksiyonu Kaç VP?

Valorant Ufkun Sınırı Skin Koleksiyonu

2022, dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri olan Valorant için oldukça heyecanlı geçecek. Bir Riot Games şaheseri olan bu oyunu rakiplerinden ayıran temel özellikler oynanış mekanikleri ve ajan türleri olsa da oyuna renk katan etkenlerden biri de etkileyici görselleri.

Valorant mağazasına 16 Mart'ta giren Takımın Ası skin koleksiyonu, 31 Mart'ta yerini Ufkun Sınırı skin koleksiyonuna bıraktı.

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Uzay Teması

Pakette yer alan silahlar genellikle fütüristik bir uzay temasında ve ağırlıklı olarak beyaz ve altın renkleriyle minimalist bir tasarıma sahip. Üst düzey skin katmanında bulunan silahların görünümüne çok yakın olmasa da zarif görünümü ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Altın vurgulu beyaz yüzeyler ve genel bir minimalist çizgi görünümü, oyuncuları Call of Duty Ghost ve Mass Effect serilerinden ikonik uzay temasına götürüyor.

Silahlar

Valorant Ufkun Sınırı görünüm koleksiyonu aşağıdaki silahlar için tasarlanmıştır:

  • Vandal
  • Ares
  • Operator
  • Bulldog
  • Ghost

Diğer kostüm koleksiyonlarından alıştığımız gibi, bu pakette yakın dövüş kostümü yok.

Silah görünümlerine ek olarak, Takım Ası paketinde ayrıca bir sprey, silah arkadaşı ve bir oyuncu kartı bulunur. Ancak bu kozmetik ürünleri almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Yükseltmeleri

Ufkun Sınırı silah koleksiyonunda VFX ve SFX animasyon yükseltmeleri bulunmuyor. Ufkun Sınırı koleksiyonu, fütüristik uzay teması, detaylarda boğulmayan zarif tasarımı ve uyumlu altın tonlarıyla süslenmiş beyaz kaplamaları ile minimalist oyun tutkunlarının çok seveceği bir koleksiyon.

Ufkun Sınırı Skin Koleksiyon Fiyatı

Diğer tüm Select görünüm katmanlarındaki kostüm koleksiyonları gibi, Ufkun Sınırı koleksiyonunu da sadece 2930 Valorant Puanı (VP) karşılığında bir bütün olarak satın alabilirsiniz. Koleksiyondaki bireysel skin fiyatları 875 VP değerindedir.

Valorant Puanları (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almanın bilinen 2 yolu vardır. Bunlardan ilki; Doğrudan Valorant'ın oyun içi mağazasından VP Satın Al düğmesine tıklayarak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemlerini seçerek VP satın alabilir ve hızlı bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

İkincisi, VP'lerinizi sitemizde kod olarak satın alabilirsiniz. Bu kodu etkinleştirmek için tekrar Valorant'a giriş yapmalısınız, önce Mağaza'ya ve ardından VP Satın Al düğmesine tıklayın. Son olarak Riot PIN ve Kodları yazan kutuya tıklamalı ve açılan kutuya satın aldığınız VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve Valorant'ın renkli dünyasında kalmak için şimdi eTail.com.tr'den Valorant VP Satın Al!

Valorant Prime Phantom Kaç VP?
Valorant Prime 2.0 Phantom, yeni Prime 2.0 koleksiyonunun bir parçasıdır ve piyasaya sürülecek ikinci Prime kaplama setidir. İlk Prime koleksiyonuyla ...
Valorant Protokol 781-A Skin Koleksiyonu
2022 yılı Valorant için gerçekten heyecan verici. Sadece yeni Ajanlar ve yeni Savaş Biletleri almakla kalmıyoruz, aynı zamanda yepyeni bir silah görün...