Valorant Skin Paketi: Titanmail - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Skin Paketi: Titanmail

Valorant Titanmail Skin Paketi

Riot Games tarafından yapılan FPS (First Person Shooter) oyunu Valorant, Titanmail kostüm koleksiyonunun nihayet mağazaya geldiğini duyurdu. Valorant geliştiricileri ve sosyal medya yöneticileri, sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla Titanmail paketinin mağazada satışa çıktığını duyurdu.

İşte keskin hatları ve diken gibi detaylarıyla yeni Titanmail koleksiyonu!

god-of-war-figurine

Valorant 1200 VP VPoints

₺ 250,00

₺ 245,00

Keskin ve Dikenli Tema

Valorant, Titanmail kostüm koleksiyonunu 10 Mayıs 2022'de mağazada piyasaya sürdü. Bu koleksiyon Valorant topluluğu arasında "Animasyonsuz Reaver Koleksiyonu" olarak adlandırıldı çünkü paketteki silahların hiçbiri yükseltilebilir değil ve görünüm tasarımı Reaver setine çok benziyor. . Unutmayın, pakette yalnızca yakın dövüş silahı olan Titanmail Mace yükseltilebilir.

Silahlar

Valorant Titanmail görünüm toplama silahları aşağıdadır:

  • Frenzy
  • Vandal
  • Bucky
  • Ares
  • Melee

 

Titanmail paketinde silah görünümlerinin yanı sıra bir sprey, silah arkadaşı ve oyuncu kartı da bulunur. Ancak bu kozmetik ürünleri almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Silah Yükseltmeleri

Riot Games, Valorant Titanmail kostüm koleksiyonu için yakın dövüş silahı Mace dışında herhangi bir silah yükseltmesi geliştirmedi. Ancak bu skin paketi keskin hatları, göz alıcı keskin tasarımı ve oyunun çok sevilen skin koleksiyonlarından Reaver seti ile benzerliği sayesinde birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi başardı.

Yakın dövüş silahı Titanmail Mace 2. seviyeye yükseltilebilir. Aşağıda 2. Seviyeyi görebilirsiniz:


Titanmail Mace 2. seviyeye yükseltildiğinde herhangi bir tasarım değişikliğine uğramaz. Sadece elinize aldığınızda dışarıdaki diken benzeri cisimler dönmeye başlar.

Titanmail Skin Paketi Fiyatı

Deluxe görünüm katmanının bir üyesi olan Ironthorn koleksiyonunda, paketin tamamı 5100 Valorant Puanına (VP) mal olurken, bireysel silah görünümlerinin fiyatları ise 1275 VP olacak. Paketteki yakın dövüş silahı olan Titanmail Mace 2550 VP'ye mal olacak.

Valorant Puanları (VP) Nasıl Alınır?

VP satın almanın bilinen 2 yolu vardır. Bunlardan ilki; Doğrudan Valorant'taki mağazadan VP Satın Al düğmesine tıklayarak. Bu ekranda çeşitli ödeme yöntemleri arasından seçim yapabilir, VP satın alabilir ve hızlı ödeme yapabilirsiniz.

İkinci yol ise VP'lerinizi sitemizde kod olarak satın almaktır. Bu kodu etkinleştirmek için tekrar Valorant'a giriş yapmalısınız, önce Mağaza'ya ve ardından VP Satın Al düğmesine tıklayın. Son olarak Riot PIN ve Kodları yazan kutuya tıklamalı ve açılan kutuya satın aldığınız VP kodunu yazarak onaylamalısınız.

Oyundaki yeni özelliklere erişmek ve oyun keyfinizi artırmak için şimdi Valorant VP'yi eTail'den satın alın ve Valorant'ın renkli dünyasında geri kalmayın!

Valorant Singularity Sheriff Kaç Vp?
Valorant Singularity Sheriff, oyunun en popüler görünüm paketlerinden biri olan Reaver koleksiyonunun bir parçasıdır. 13 Ekim 2020'den beri mevcuttur....
Chivalry 2 Sistem Gereksinimleri
Chivalry 2 genel olarak eleştirmenler tarafından iyi yorumlar aldı. Oyunun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri aşağıda liste halinde verilmişti...