Valorant Asil Balta Kaç VP? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
Valorant Asil Balta Kaç VP?

Valorant Asil Balta Kaç VP?

2 Haziran 2020'de resmi olarak piyasaya sürülen Valorant, dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri haline geldi. CS:GO ve Overwatch gibi oyunlardan ilham alan oyunu rakipleri arasında öne çıkaran şey, görsellerinin yanı sıra renkli yetenekleri ve oynanış mekanikleri. Riot Games, güzel görünümler geliştirmek ve bunları kusursuz bir şekilde uygulamak konusunda her zaman bir ustalığa sahip olmuştur ve Valorant da bir istisna değildir.

Oyunun en popüler ve ilk skin paketlerinden biri olan Prime paket 2 Haziran 2020'de oyuna geldi. Evet, bu tarihte Valorant'ta yayınlandı. Ancak oyunun ilk skin paketi Reaver olduğu için Prime'a oyunun ilk skin paketi diyemeyiz.

Valorant Prime görünüm toplama silahları aşağıdadır:

  • Guardian
  • Vandal
  • Spectre
  • Classic
  • Melee

Prime paketindeki her parça güzel ve etkileyici olsa da oyunun ilk eksenlerinden biri olan Prime Axe'ı görmezden gelemeyiz.

Ayrıca Prime Axe, 2. seviyeye kadar bir yükseltmeye sahiptir.

  • Level 1: Temel
  • Level 2: VFX

Prime görünüm paketi Premium görünüm katmanına ait olduğundan, bir bütün olarak 7100 Valorant Puanına (VP) mal olurken, bireysel görünümler 1775 VP değerindedir. Paketteki yakın dövüş silahı Prime Axe, 3550 VP'ye mal olur.

Oyundaki en güzel balta kaplamalarından biri olan Prime Axe'e sahip olmak için ihtiyacınız olan Valorant VP'leri eTail.com.tr'den satın alarak oyundaki yeni özelliklere erişebilir ve oyun keyfinizi artırabilirsiniz!

Valorant Asil 2.0 Silah Kaplamaları Kaç Vp?
Valorant oyununda uzun süredir popüler olan Asil 2.0 Silah Kaplamaları hakkında detaylı bir rehber....
Anomali Sheriff Kaç VP?
Valorant oyununda en çok tercih edilen kaplamalar arasında bulunan Anomali Sheriff kaplaması hakkında detaylı bir rehber....