Ubisoft’un Yeni Başyapıtı: Assassin’s Creed Hexe - Oyun Haberleri - eTail Blog
Ubisoft’un Yeni Başyapıtı: Assassin’s Creed Hexe

Ubisoft’un oyun dünyasına yeni bir soluk getirecek olan “Assassin’s Creed Hexe”, serinin hayranlarını heyecanlandıran bir duyuruyla gündeme geldi. 2022 yılında ilk kez duyurulan ve o zamandan beri merakla beklenen Hexe, Assassin’s Creed serisinin en karanlık ve en farklı oyunlarından biri olmaya aday.

Cadılık Temalı Bir Assassin’s Creed Deneyimi

16. yüzyıl Orta Avrupa’sında geçecek olan Hexe, cadılık temalı bir hikâye ile karşımıza çıkıyor. Oyunun, serinin diğer oyunlarından oldukça farklı bir deneyim sunacağı belirtiliyor. Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen bu yeni oyun, serinin kökenlerine dönüş yaparak, açık dünya unsurlarına sahip doğrusal bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Elsa: Doğaüstü Yeteneklere Sahip Bir Karakter

Oyunda kontrol edeceğimiz ana karakterin adı Elsa. Doğaüstü yeteneklere sahip olan Elsa, büyü yaparak hayvanları kontrol edebilecek ve böylece peşindeki askerlerin dikkatini dağıtabilecek. Oyunun karanlık ve kasvetli atmosferi, Avrupa’nın o dönemine ait mistik bir hava katıyor.

Korku Sistemi ile Düşmanlarınızı Alt Edin

Assassin’s Creed Syndicate’ın Jack the Ripper DLC’sinde yer alan "korku sistemi"nin bu oyunda da yer alacağı söyleniyor. Bu sistem, oyuncuların düşmanlarını korkutarak alt etmelerine olanak tanıyacak ve böylece gizli yaklaşma veya doğrudan öldürme dışında yeni bir alternatif sunacak. Bir cadı rolüne bürüneceğimiz düşünüldüğünde, bu özelliğin oyunun temasıyla ne kadar uyumlu olduğunu görebiliyoruz.

2026 Yılında Bizlerle

Ubisoft, Assassin’s Creed Hexe’yi 2026 yılında piyasaya sürmeyi planlıyor. Oyun hakkında daha fazla bilgi geldikçe, serinin hayranları için heyecanın dozu artmaya devam edecek. Şimdilik bildiklerimiz, Ubisoft’un gerçekten farklı ve etkileyici bir oyun üzerinde çalıştığını gösteriyor. Assassin’s Creed Hexe, serinin tarihine yeni bir sayfa ekleyecek gibi görünüyor.

Bu yazı, mevcut bilgiler ışığında Assassin’s Creed Hexe hakkında genel bir bakış sunmaktadır. Oyunun çıkışına kadar daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor. Assassin’s Creed serisinin tutkunları için Hexe, kesinlikle takip edilmesi gereken bir başlık olacak.

Resident Evil Village: Korkunun Yeni Mekanı
Resident Evil Village, Capcom’un korku-aksiyon oyunu serisinin sekizinci ana bölümü olarak oyunculara sunuluyor. Oyun, hem hikaye anlatımı hem de görs...
2024 Yılında Oyuncular İçin En İyi Seçimler: Dizüstü ve Masaüstü Oyun Bilgisayarları
Oyun dünyası sürekli evriliyor ve bu da oyuncuların donanım ihtiyaçlarının sürekli değişmesine neden oluyor. 2024 yılı itibarıyla, piyasada bulunan en...