Synced Bu Yaz Türkçe Dil desteği ile Geliyor - Oyun Haberleri - eTail Blog
Synced Bu Yaz Türkçe Dil desteği ile Geliyor

Çokça sevilen ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz Synced Playstation ve Xbox için bu yaz geliyor. Oyun çokça içerik üreticisi tarafından denenen ve olumlu yorumlar alan bir oyun. Bununla beraber arkadaşlarınız ile eğlenceli ve aksiyon dolu bir deneyim yaşamanız için nokta atışı bir oyun. PC oyunları için ne zaman geleceği bilinmese de konsol oyuncuları için bu yılın güzel haberlerinden biri diyebiliriz.

Synced oyununun hikayesi ve evrenine kısaca bakacak olursak; “SYNCED, nanoteknolojinin medeniyetin bel kemiği haline geldiği dünyamızın yakın geleceğinde geçiyor. Çöküş olarak bilinen bir felaketin ardından, nano makineler haydut oldular kendilerini çorak arazilerde dolaşan, üremek için insanları tüketen vahşi, yırtıcı yaratıklara dönüştürdüler. Bu kıyamette, Runners olarak bilinen servet arayanlar, yeni bir dünyanın yeni yağı olan nerva olarak bilinen değerli bir nano-enerji maddesini aramak için Çöküş'ün sıfır noktası olan Snake River Valley WA'da bir araya geldi. Bazıları açgözlülük uğruna, diğerleri zafer uğruna geldi. Ancak tüm koşucular hedeflerine ulaşmak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecek.”

İlginç hikayesi ve fütüristik temasıyla oyuncuları ekran başına toplayacağı kesin. Aynı zamanda bu oyunu arkadaşlarınız ile oynayarak aksiyon dolu bir deneyime de kapılmamak elde değil. PC oyuncuları heyecanla bekleye dursun, konsol oyuncuları için ve oyun sektörü için heyecan verici bir gelişme.

Çok Beklenen CS2 Yazın Bizlerle
Çokça bilinen ve bir döneme damgasını vuran CS:GO (Counter Strike Global Offansive)’den sonra şimdide Valve Counter Strike 2’nin geleceğini duyurdu....
God of War'u Bitirmek Ne Kadar Sürer? Kratos'un Yolculuğuna Kapsamlı Bir Rehber
God of War'un aksiyon dolu dünyasını fethetmek ne kadar sürer? Ana hikaye, yan görevler ve adanmışlık yollarını sizin için hazırladığımız bu derinleme...