STAR WARS Jedi: Survivor İnceleme - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
STAR WARS Jedi: Survivor İnceleme

Star Wars Jedi: Survivor, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam serisi olarak çıkan oyun, 28 Nisan tarihlerinde PC platformunda oyuncular ile buluştu. Temel bilgilerine gelirsek, oyun 28 Nisan 2023'te PlayStation 5, Windows ve Xbox Series X/S platformlarında yayınlandı.
 
BİZE NELER SUNUYOR ? 
Üç farklı ışın kılıcımız bulunuyor ve her bir duruşta farklı yetenekler ve animasyonlar sunuyorlar. Yetenek ağacı ekranı, detaylı ve kategorilere bölünmüş şekilde tasarlanmış, öğrendiğiniz yeteneklerin sadece kendi içlerinde değil, aynı zamanda birbirleriyle kombinasyon yapabileceği şekilde düşman tiplerine uygun farklı taktikler kullanmanıza olanak sağlıyor. 


Yolumuzu Kaybetmiyoruz !
Yeni harita ile birlikte navigasyon desteği ve ana görevlere ulaşmak için rotayı haritada gösteren yeni bir seçenek bizleri bekliyor. Ayrıca, bulmacalardan şikayet eden oyuncular için artık hangi yetenekle hangi bulmacanın çözülebileceği, ilgili nesnenin üstünde yer alan düğmeye basarak gösteriliyor. Yeni özelliklerle oyun keyfini daha da artırıyoruz.


Senin Jedi Tarzın Hangisi ?
Star Wars Jedi: Fallen Order'da pek fazla eklenti olmasa da, Survivor oyununda dış görünüşümüzü tamamen özelleştirebiliriz. Saç, sakal, ceket ve paltomuz gibi her bir detayı değiştirebilir, istediğimiz şekilde özelleştirebiliriz. Renk paletleri arasında kaybolabileceğimiz birçok renk seçeneği bize sunuluyor. Bu özellikler sayesinde karakterimizi istediğimiz gibi kişiselleştirerek oyun deneyimini daha da zenginleştirebiliriz.


SON OLARAK 
1 Mayıs'ta yayınlanan güncelleme, PC platformunda VRAM sorunlarıyla başa çıkmayı başarmış gibi görünüyor. Birkaç oyuncu yorumuyla sizi selamlıyoruz:
 
IGN France
Star Wars Jedi Survivor, Kotor'dan bu yana serideki en iyi oyundur ve büyüleyici keşif, heyecan verici savaş ve kapsamlı özelleştirme ile sürükleyici bir oyun deneyimi sunar.

RPG Site


 
Bu teknik engellerin ne kadarının aceleye getirilmiş bir lansmandan, zayıf optimizasyondan veya en basitinden son neslin donanımıyla çalışmak üzere tasarlanmamış bir oyunun sonuçlarından kaynaklandığını tahmin etmek zor - ama inkar edilemez bir şekilde yılın oyunu bu. benim için rakip ve onu destekleyecek donanım olmadan herkese tam olarak tavsiye etmeyi zorlaştırıyor. Star Wars Jedi: Survivor mükemmel bir oyun ve özellikle harika bir devam oyunu; çoğu oyuncunun oyunu nerede ve nasıl oynayacaklarına karar verirken nihayetinde taviz vermek zorunda kalacak olması sadece bir utanç.


https://www.metacritic.com/game/pc/star-wars-jedi-survivor 

Hunt The Night İnceleme
DANGEN Entertainment'ın geliştirdiği Hunt the Night, karanlık fantazi dünyasıyla birleştiren bir retro tarzında aksiyon-macera oyunudur....
Destiny 2 Tüm Genişleme Paketleri | 2023
Destiny 2'nin şu ana kadar yayınlanmış tüm genişleme paketlerini sizler için derledik....