Sevgililer Günü İçin Co-op Oyun Önerileri - Oyun Haberleri - eTail Blog
Sevgililer Günü İçin Co-op Oyun Önerileri

Sevgililer Günü, çiftlerin birlikte kaliteli zaman geçirdiği özel bir gündür. Eğer siz ve partneriniz oyun sever iseniz, işbirliği içinde oynayabileceğiniz bazı co-op oyunları denemek harika bir fikir olabilir. İşte 2024 Sevgililer Günü için en iyi co-op oyun önerileri:

Stardew Valley

Stardew Valley, çiftlik hayatını deneyimleyebileceğiniz bir oyun. Eski bir çiftlik evine taşınıp sevdiğiniz partnerinizle birlikte onu hayata döndürmekten daha romantik ne olabilir? Birlikte ekin ekip biçebilir, hayvanlarla ilgilenebilir ve karanlık mağaraları keşfedebilirsiniz.

Stardew Valley on Steam

It Takes Two

It Takes Two, duygu yüklü bir co-op oyunu. Uçurumun kenarındaki iki aşığın boşanma fikriyle yüzleştikleri ve kendilerini, farklılıklarını aşarak birbirlerini yeniden keşfetmeye zorlayan korkunç koşulların içinde buldukları iç açıcı bir hikaye. Sizi ve partnerinizi birbirinize daha da yakınlaştıracak, şaşırtıcı ve merak uyandırıcı bir oyun.

It Takes Two review: We need a break from this divorce game - Polygon

Overcooked

Overcooked, en düzenli ve uyumlu partnerleri bile test edeceği kesin. Eğer sıcağa dayanamıyorsanız, bu mutfaktan uzak durmak isteyebilirsiniz ancak kendinizi meydan okumaya hazır hissediyorsanız sizi böyle alalım. Sevgilinizle beraber kaotik, yemek pişirme odaklı bir ortamı yönetebilir misiniz?

Overcooked on Steam

A Way Out

A Way Out, tek başınıza oynamanın bir yol yok, bu da onu bu Sevgililer Günü’nde bulabileceğiniz en iyi co-op oyunlarından biri yapıyor. A Way Out’ta oyuncular güçlerini birleştirmeye ve hapisten kaçmaya kararlı bir çift mahkumun kontrolünü ele alıyor. Yol boyunca kıvrımlar ve dönemeçler var. Maceranız süresince birbirinize olan güvenin sınırlarını zorlamanız gerekecek.

A Way Out Official Reveal Trailer - YouTube

Moving Out 2

Moving Out 2, başarılı olmak ve gelişmek için taktiksel işbirliği gerektiriyor. Tek farkı bir mutfakta çalışmak yerine, mobilyaları yıldırım hızında haritaların içine, dışına ve etrafına taşımaktan, engellerden kaçmaktan ve zamanı yenmek için partnerinizle birlikte çalışmaktan sorumlu olacaksınız.

Moving Out 2 for Nintendo Switch - Nintendo Official Site

Bu oyunlar, Sevgililer Günü’nüzü unutulmaz kılacak ve sizinle partneriniz arasındaki bağı güçlendirecektir. İyi oyunlar!

Totally Accurate Battle Simulator İncelemesi
Totally Accurate Battle Simulator (TABS), Landfall Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir strateji ve simülasyon oyunudur. Oyun, savaş alanın...
HELLDIVERS™ 2: Galaksinin Son Savunma Hattı
HELLDIVERS™ 2, hızlı, çılgın ve vahşi bir üçüncü şahıs nişancı oyununda özgürlük için savaşa katılarak galaksi boyunca düşmanla mücadele eden Helldive...