PlayStation Studios Yayıncı İndirimleri | 31 Ağustos - 7 Eylül - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog

PlayStation Studios tarafından geliştirilen dünyaca ünlü oyunlar 31 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında eTail’de %75’e varan indirimlerle karşınızda olacak! Yerel fiyatlandırmaların hızla kaldırıldığı bu dönemde bu fiyatları kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Aralarında The Last of Us Part 1, Marvel’s Spider-Man Remastered, Horizon Zero Dawn ve God of War gibi birçok oyunun bulunduğu indirimlerden seçtiğimiz oyunlara gelin hep birlikte göz atalım!

Days Gone

god-of-war-figurine

Days Gone

₺ 1.624,96

Days Gone, apokalipik bir gelecekte, zombi kıyameti sonrasında karısının hayatta kalmış olabileceği ihtimaline karşın arayışa çıkan eski kanun kaçağı Deacon St. John’un hikayesini konu alıyor. Oyun, heyecanlı oynanışı ve kıyamet sonrası senaryosu ile oyuncuların beğenisini topladı.

Horizon Zero Dawn™ Complete Edition

god-of-war-figurine

Horizon Zero Dawn™ Complete Edition

₺ 1.624,96

Bir diğer farklı kurgusal evrende geçen Horizon Zero Dawn, Aloy’un mecha’lara karşı olan muhteşem mücadelesini ve kendini keşfetmek üzerine kurulu olan yolculuğunu konu alıyor. Oyun çevre tasarımı ve oynanış mekanikleri ile oldukça dolu dolu bir deneyim vaat ediyor diyebiliriz.

Returnal™

god-of-war-figurine

Returnal™

₺ 1.950,02

İlk olarak 2021 yılınad PlayStation platformuna çıkış yapan ve roguelike türünde bir oyun olan Returnal, 2023 yılı itibarıyla PC platformuna da çıkış yaptı. Oyun Atropos gezegenine iniş yapan bir astronot olan Selene Vassos’un White Shadow isimli bir sinyali arayışını konu alıyor. Aksiyon dolu bir deneyim arayanlar için kesinlikle uğranması gereken bir durak olduğunu söyleyebiliriz.

UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection

god-of-war-figurine

UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection

₺ 1.624,96

Anlatmaya gerek yok. PlayStation Studios’un belki de en önemli IP’lerinden bir tanesi olan UNCHARTED, bu özel sürümüyle birlikte 2022 yılında PC platformlarına ilk çıkışını gerçekleştirdi. Oyun dünyasının önemli karakterlerinden bir tanesi olan Nathan Drake ve hikayesini deneyimlemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Sinematik ara sahneleri, oynanış mekanikleri, hikayesi ve çevre tasarımları ile sizi kesinlikle memnun edecektir.
 

 

Stan'in Macerasına Ortak Olun | "Under the Waves" İnceleme
Kuvvetli hikaye anlatısı ile öne çıkan Under the Waves'de Stan'in içsel şeytanlarıyla yüzleşmesini deneyimleyin. ...
Cities: Skylines 2 - Yarının Şehirlerini Kurun
Çıkış tarihi, özellikler ve daha fazlası. Cities: Skylines 2 hakkında tüm bildiklerimiz bu yazıda....