League of Legends: Esports Manager Nedir? - Oyun Tanıtımları - eTail Blog
League of Legends: Esports Manager Nedir?

League of Legends: Esports Manager Nedir?

League of Legends: Esports Manager Riot Games tarafından 10. Yıl Etkinliği dahilinde duyurulan E-spor Menajerliği Simülasyonu türünden bir video oyundur. Bir e-spor takımı yöneteceğimiz bu oyununda profesyonel oyuncuları da takıma dahil edebileceğiz ve bu sayede daha önce hiç yaşamadığımız duyguları yaşayacağız.

League of Legends: Esports Manager Oyununun Yapımcısı Kimdir?

League of Legends: Esports Manager oyunu Riot Games Tarafından geliştirilmektedir. Riot Games 2006 yılının Eylül ayında Los Angeles merkezinde kurulmuştur. Dünyaca tanınan bu oyun şirketinin Nicolo Laurent adında da bir CEO’su vardır. Bu dev firma aynı zamanda League of Legends, Teamfight Tactics, Legends of Runeterra ve VALORANT dünyaca tanınmış oyunların da yapımcısıdr.

 

League of Legends: Esports Manager Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Oyunun ne zaman çıkacağı kesin olarak belli değildir. Kaynaklardaki bilgilere göre oyun çok yüksek ihtimal ile İOS, Android ve Microsoft Windows sürümleri ile yayınlanacaktır.

 

League of Legends: Esports Manager Ücretli Mi Olacak?

Oyun ve oyuncu topluluğu olarak bu konu ile ilgili somut ve kesin bir bilgi yoktur. Oyunun ücreti belli değildir. Fakat büyük bir ihtimalle Riot Games’in bu oyununu ücretsiz bir şekilde yayınlaması bekleniyor.

 

League of Legends: Esports Manager Oynayarak Para Kazanılacak Mı?

Riot’un bundan önceki oyunlarında da olduğu gibi böyle bir şey yüksek ihtimal ile olmayacak. Tahminlere göre oyunun tüm modları para kazanmaya kapalı olacak ve oyuncuların League of Legends: Esports Manager oyunu üzerinden ticaret yapması yasak olacak.

 

League of Legends: Esports Manager Hangi Yaş Aralıkları İçin Uygun Olacak?

Eldeki bilgilere bakacak olursak bu soruyu yanıtlamak için daha zamana ihtiyacımız var. Oyunun yaş sınırı henüz belli olmadığından kesin bir şey söylenemez.

 

League of Legends: Esports Manager Oyununu Nasıl İndireceğiz?

Oyun yüksek ihtimal ile iOS, Android ve Microsoft Windows platformlarına çıkacağından bu sorunun cevabını az çok tahmin edebiliriz. Eğer cihazınız iOS destekli ise App Store, Android destekli ise Google Play Store platformları üzerinden indirebilirsiniz. Eğer bir Microsoft Windows kullanıcısı iseniz yüksek ihtimal oyunun resmi web sitesine giderek indirebileceksiniz.

 

League of Legends: Esports Manager Oynamak İçin Sistem Gereksinimleri Ne Olacak?

Bu soruyu da cevaplamak için daha çok erken. Riot Games tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadığından bu soruya kesin bir cevap vermek yanlış olur.

 

League of Legends: Esports Manager Oyununun Konusu Ne Olacak?

Tahminen bir Espor Menajeri olacağımızı düşündüğümüz bu oyunda, takımların veya oyuncuların kariyerlerini yöneteceğiz ve kaderlerini belirlemelerinde önemli bir rol oynayacağız. Manager tarzı oyunların özellikle şu zamanda çok sevilen bir oyun türü olduğundan bu oyunun da tutması bekleniyor. Eğer Riot karşımıza güzel çalışılmış ve üzerine çokça düşünülmüş bir proje ile çıkarsa buranın meyvesini çok rahat bir şekilde yiyecektir. Bundan hiç şüphe yok. 

 

 

Legends of Runeterra Nedir?
Legends of Runeterra veya diğer adıyla LoR, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayımlanan oynaması ücretsiz bir çevrimiçi kart oyunudur....
Teamfight Tactics Nedir?
Teamfight Tactics, Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Auto Battler tarzı bir oyundur. ...