İyon Sheriff Kaç VP? - Oyun Ek Bilgi - eTail Blog
İyon Sheriff Kaç VP?

İyon Sheriff Kaç VP?

Riot Games tarafından geliştirilen ve 2020 yılında resmi olarak piyasaya sürülen Valorant, şüphesiz son yıllara damgasını vuran oyunlardan biri. Oyun piyasaya çıktığı günden bu yana dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olmuştur. Valorant'ı diğer FPS oyunlarından farklı kılan temel özellikler elbette oynanış mekanikleri ve benzersiz ajan tasarımları. Ancak bunlardan daha da önemlisi oyundaki dış görünüm paketleri. Valorant Ion Sheriff, oyunun en sevilen dış görünüm paketlerinden biri olan Ion koleksiyonunun bir parçasıdır. 10 Kasım 2020'den beri mevcuttur.

İyon kaplama paketi aşağıdaki 5 silah için tasarlanmıştır:

  • Phantom
  • Operator
  • Bucky
  • Sheriff
  • Bıçak

Premium görünüm katmanının bir üyesi olan Ion görünüm paketi, oyunun en popüler Şerif görünümlerinden biri olan Ion Sheriff görünümünü içerir.

Ayrıca, bu görünüm paketindeki tüm silahlar 4. seviyeye yükseltilebilir (yalnızca yakın dövüş silahı olan Ion Energy Sword, 2. seviyeye yükseltilebilir).

Ek olarak, bu görünüm paketinde silahların farklı varyantları yoktur. Sabit renkleri vardır.

god-of-war-figurine

Valorant 2200 VP VPoints

₺ 450,00

₺ 441,00

Ion kaplama paketi Premium kaplama katmanına ait olduğundan, bir bütün olarak 7100 Valorant Puanına (VP) mal olurken, bireysel kaplamalar 1775 VP değerindedir. Paketteki yakın dövüş silahı olan Ion Energy Sword, 3550 VP'ye mal olur.

Silah görünümlerinin yanı sıra, Ion paketi ayrıca bir sprey, silah arkadaşı ve oyuncu kartı içerir. Ancak bu kozmetik ürünleri almak için tüm paketi satın almanız gerektiğini unutmayın.

Oyundaki en güzel şerif skinlerinden biri olan Ion Sheriff'e sahip olmak için ihtiyacınız olan VP'leri eTail.com.tr'den satın alarak oyundaki yeni özelliklere erişebilir ve oyun keyfinizi artırabilirsiniz!

Yağmacı Sheriff Kaç VP?
Valorant'ta en çok tercih edilen skinler arasında yer alan Yağmacı Sheriff skini, fiyatları ve özellikleri hakkında detaylı rehber....
Gaia'nın İntikamı Kaç VP?
Valorant'ta en çok tercih edilen Gaia's Vengeance paketi ve fiyatları hakkında sizler için hazırlamış olduğumuz detaylı bir rehber. ...