Hi-Fi Rush, PlayStation 5’e Geldi: Müziğin Ritmine Göre Aksiyon Dolu Bir Oyun Deneyimi - Oyun Haberleri - eTail Blog
Hi-Fi Rush, PlayStation 5’e Geldi: Müziğin Ritmine Göre Aksiyon Dolu Bir Oyun Deneyimi

Bir zamanlar Xbox’a özel olan ve büyük ilgi gören oyun Hi-Fi Rush, artık PlayStation 5’in oyun kataloğunda yer alıyor. Bu oyun, Tango Gameworks tarafından geliştirildi ve daha önce Ghostwire: Tokyo ve The Evil Within serileri ile adından söz ettiren bu firma, şimdi de müziğin ritmine göre düşmanlarımızı dövdüğümüz aksiyon oyunu Hi-Fi Rush ile karşımızda.

Oyunun Tanıtımı ve Özellikleri

Hi-Fi Rush, çizgisel bir oynanışa sahip ve yer yer platform ögeleriyle süslenmiş bir aksiyon oyunu. Oyunda elimizdeki gitarı çeşitli robotların kafasına vuruyoruz ama arka plandaki beatlere göre vurursak daha güzel vuruyoruz. Oyunun bütün bölümleri de beatlere göre tasarlanmış durumda ve bu da oyuna farklı bir hava katıyor. Hikâyesi bir Detroit: Become Human değil ama oyunun öyle de bir iddiası yok, daha çok eğlenceli bir çizgi film havası var ki bu durum genel tasarıma da yansımış.

Fiyatlandırma ve Erişilebilirlik

Hi-Fi Rush, PlayStation mağazasında 507,83 TL’ye satılıyor. Oyunun küresel fiyatı ise 29,99 dolar. Bilgisayarda oynamak için ise oyunseverlerin 17,99 doları gözden çıkarmaları gerekiyor. Bununla beraber oyun, GamePass ile ücretsiz olarak oynanabiliyor.

High On Life Oyun İncelemesi
“High On Life”, Rick and Morty’nin yaratıcılarından gelen yeni bir shooter oyunudur. Oyun, Justin Roiland tarafından yazılmış ve hem PC hem de Xbox pl...
Stick Fight: The Game İncelemesi
Stick Fight: The Game, internetin altın çağından ikonik çubuk figürler olarak savaştığınız fizik tabanlı bir dövüş oyunudur. Bu oyun, basit ama akıllı...