GTA 6’nın Çıkış Tarihi: Beklentiler ve Gerçekler - Oyun Haberleri - eTail Blog

Rockstar Games’in çatı şirketi Take-Two Interactive, 2023’ün son çeyreğine ilişkin mali durum raporu açıklamasında gelecek tahminlerini de paylaştı. Bu tahminler, GTA 6’nın çıkış tarihi hakkında önemli ipuçları veriyor.

Beklentiler ve Tahminler

Take-Two Interactive, Mart 2025’e kadar 8 milyar dolar gelir bekliyor. Bu dudak uçuklatan rakam, elbette durduk yere kazanılmayacak. Şirketin o döneme kadar büyük lansmanlar gerçekleştirmesi bekleniyor. İşte bu noktada GTA 6 devreye giriyor.

GTA 6, çok büyük olasılıkla 2025’in ilk çeyreğinde piyasaya sürülmüş olacak. Dolayısı ile GTA 6’nın ön sipariş ve çıkış döneminde kazanacağı para, 31 Mart 2025’e kadar elde edilecek gelirler içinde olacak. Ancak, bu tahminlerden ibaret olduğunu unutmamak gerek.

Olası Ertelenmeler

Şirket, gelecek bir yıllık süreç için olumlu bir tablo çiziyor olsa da yapılan çalışmalar yetersiz kalabilir. Ve Rockstar Games, GTA 6 mükemmel bir optimizasyona sahip olmadan, kolay kolay piyasaya sürmeyecektir. Hâl böyle olunca bir erteleme durumu ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Sonuç

Take-Two Interactive, GTA 6’nın çıkışına ilişkin ipucu verdiği düşünülen, dikkat çekici bir açıklama yaptı. Ancak, GTA 6’nın çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyor ve oyun dünyası bu konuda daha fazla bilgi için sabırsızlıkla bekliyor.

Elden Ring'in Mobil Versiyonu Geliyor!
Elden Ring, aksiyon ve rol yapma türündeki popüler bir konsol oyunudur. 2022 yılında piyasaya sürülen bu oyun, ilk yılında yaklaşık *20 milyon kopya* ...
GTA 5’in Satış Rakamları Göz Kamaştırıyor: 170 Milyonu Aştı!
Take-Two Interactive, 2022’nin üçüncü çeyreğine ilişkin satış verilerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, GTA 5 son üç aylık periyotta 5 milyon adet...