God of War Ragnarök PC sistem gereksinimleri açıklandı! - Oyun Haberleri - eTail Blog
God of War Ragnarök PC sistem gereksinimleri açıklandı!

Santa Monica Studio tarafından geliştirilen ve son yıllarda PS4 ve PS5 oyuncularını büyüleyen God of War Ragnarök, PC sürümü için adeta gün sayıyor.

19 Eylül 2024'te oyuncularla buluşacak olan oyunun sistem gereksinimleri resmen açıklandı.

God of War Ragnarök iyi optimizasyon sunacak

God of War serisini PC'ye getirerek büyük ilgi gören ve son yıllarda her iki platformda da Sony'nin en çok satan yapımlarından biri olan God of War'un hikayesi Ragnarök ile devam ediyor. Serinin PC bölümü ise yaklaşık 1,5 ay sonra; 19 Eylül 2024'te oyuncularla buluşacak.

Sony, bugün itibariyle God of War Ragnarök için PC sistem gereksinimlerini resmen açıkladı. Buna göre tıpkı God of War'un ilk oyununda olduğu gibi oyunun iyi optimizasyonunun sistem gereksinimleriyle ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Oyun, Intel i5-4670K veya AMD Ryzen 3 1200 CPU ve 8GB RAM yapılandırmasıyla 720p'de bile oynanabilir olacak.

God of War Ragnarök, 19 Eylül'de PC için Steam ve Epic Games Store'da yayınlanacak. Oyunu oynamak için bir PlayStation Network hesabı gerekiyor. Ayrıca, oyunu ön siparişle satın alan kullanıcılara ön sipariş hediyesi olarak özel çizimler, zırh ve silah setleri sunulacak.

god-of-war-figurine

God of War Ragnarök - Pre Order

₺ 2.033,38

Helldivers 2: Oyuncu Kaybının Ardındaki Sebepler ve Geleceği
Helldivers 2, piyasaya çıktığı ilk dönemde büyük bir başarı yakalayarak PlayStation'ın en hızlı satan oyunlarından biri oldu. Ancak, son zamanlarda oy...
Black Myth: Wukong İçin Ek Paket Geliyor
İki hafta içerisinde yaklaşık 18 milyon kopya satan Black Myth: Wukong en hızlı satan oyunlar içerisine girdi. Bu başarının ardından Hero Games'ten Da...