Gears of War 6’nın Haziran’da Duyurulacağı İddia Edildi - Oyun Haberleri - eTail Blog
Gears of War 6’nın Haziran’da Duyurulacağı İddia Edildi

Oyun dünyasında heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. Kulislerde dolaşan yeni iddialara göre, Gears of War serisinin altıncı oyunu olan Gears 6, Haziran ayında gerçekleştirilecek olan Xbox Showcase etkinliğinde duyurulacak.

Xbox Games Showcase Set for June 9, Gears 6 and Call of Duty to be  Announced – Rumour

Gears of War serisi, uzun zamandır oyunseverlerin gönlünde yer edinmeyi başaran serilerden biri olarak dikkat çekiyor. En son Gears 5 karşımıza çıkmış olsa da serinin devam oyununun gelip gelmeyeceği konusunda net bir bilgi yok. Ancak kulislerde dolaşan iddialara göre, Gears of War 6, Xbox Showcase etkinliğinde ilk defa duyurulacak.

Microsoft’un 9 Haziran’da gerçekleştireceği etkinlik için büyük planlar içerisinde olduğu ve bu planlara yeni bir Gears of War oyunu duyurusunun da dahil olduğu söyleniyor. Xbox tarafının yöneticisi Kareem Choudry firmadan ayrılırken, Microsoft’un da oyun tarafında yeni bir strateji izlemeye karar verdiği biliniyor. Yine de Gears of War 6’nın bu değişimden etkilenmeyecek gibi gözüküyor.

Microsoft, Haziran ayında oyun dünyasında âdeta gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Los Angeles, Kaliforniya’da yapılacak olan Summer Game Fest’te Flight Simulator 2024, Avowed, Indiana Jones and the Great Cycle, artık Microsoft çatısı altındaki Activision’ın yeni Call of Duty oyunu gibi yapımlar da 7-10 Haziran tarihleri arasında duyurulacak.

Öte yandan, Gears of War 6’nın etkinlikte duyurulacak olması pek de şaşırtıcı olmayacaktır. Oyunun yapımcısı olan The Coalition, daha önce iki duyurulmamış oyunu bu yapıma odaklanmak amacıyla iptal ettiklerini açıklamıştı.

Bu iddialar doğruysa, Gears of War hayranları için heyecan verici zamanlar yaklaşıyor. Haziran ayında gerçekleşecek olan Xbox Showcase etkinliğini bekleyip görmekten başka bir seçeneğimiz yok.

Hellblade 2: Konsol Oyuncuları İçin Hayal Kırıklığı
Son zamanlarda oyun dünyasında büyük bir tartışma konusu olan Hellblade 2, konsol oyuncuları için hayal kırıklığı yaratabilir. Oyunun geliştiricisi Ni...
Crusader Kings III İncelemesi
Crusader Kings III, Paradox Development Studio tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive tarafından yayınlanan bir strateji oyunudur. Paradox Dev...