Fatih Akın ve Hideo Kojima: Oyun ve Sinemanın Buluşması - Oyun Haberleri - eTail Blog
Fatih Akın ve Hideo Kojima: Oyun ve Sinemanın Buluşması

Oyun dünyasının efsane isimlerinden biri olan Hideo Kojima, sinema dünyasının dünyaca ünlü isimlerinden Türk yönetmen Fatih Akın ile internet üzerinden bir araya geldi. Bu buluşma, oyun ve sinema dünyasının kesişim noktasında heyecan verici bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

+

Kojima, Death Stranding ve Metal Gear gibi serilerle oyun severlerin büyük beğenisini kazanmış bir isim. Sinemayı çok seven bir isim olan Kojima, sık sık sinema etkinliklerine katılıyor ve bu etkinliklerde Fatih Akın gibi önemli isimlerle bir araya geliyor.

Fatih Akın ve Hideo Kojima’nın dostluğu uzun zamandır devam ediyor. İkili, daha önce de bir araya gelmiş ve birbirlerinin çalışmalarını övmüştü. Bu durum, Kojima’nın yeni projesine Fatih Akın’ı da dahil etmeyi planlıyor olabileceği spekülasyonlarına yol açıyor.

Kojima oyunları, grafikleri ya da mekaniklerinden ziyade hikayeleriyle takdir edilen oyunlar oluyor ve oyunu oynarken adeta bir filmin içerisindeymiş gibi hissediyorsunuz. Dolayısı ile Fatih Akın’ın bir Kojima projesine dahil olması çok da absürt olmaz. Fatih Akın’ı oyunun yönetmeni olarak görebileceğimiz gibi sinematikler ve hikaye için danışmanlık da yapabilir.

Elbetteki henüz bu konuda tek bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu buluşma, oyun ve sinema dünyasının daha da iç içe geçeceğinin bir işareti olabilir. Bu iki sanat dalının birleşiminden ortaya çıkacak sonuçları merakla bekliyoruz.

Darkestville Castle: Klasik Macera Oyunlarına Yeni Bir Soluk
Darkestville Castle, Epic Llama Games tarafından geliştirilen ve ESDigital Games tarafından yayınlanan bir macera oyunudur. Oyun, Cid adlı bir iblisin...
Palworld’ün Sunucu Masrafları: Oyun Dünyasını Sarsan Rakamlar
Palworld, oyun dünyasında adından sıkça söz ettiren bir oyun. Ancak bu popülerliğin bir bedeli var: dudak uçuklatan sunucu masrafları. ...